חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי רציתי לשתף אתכם בזה שאני מזה שבוע אוכלת שטויות ברמות שלא אכלתי אף פעם מלא שוקולדים, לחם עם ממרח שוקולד קרמבו וכו… יש לציין כי יש לי מודעות גדולה לתזונה ולמשקל שלי אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון אני מרגישה שאני לא מסוגלת להפסיק עם המתוק.. אני אוכלת יותר כי בא לי ולא כי אני רעבה וזה מה שמרגיז אותי. ירדתי קילו וחצי לפני כשבוע לפי הדיאה באתר ונראה לי שעליתי 2 קילו אם לא יותר מרב השטויות שאכלתי. המטרה לי היא לרדת כ- 5 קילו אני בת 21 גובה 1.64 ושוקלת 55 קילו. אני לא מרוצה מהשקל שלי ומאוד הייתי רוצה להוריד. בשנה שעברה שקלתי 48 ואני לא מצליחה לחזור לעצמי, או יותר נכון אני לא יודעת להפריד אם אני רעבה או רוצה מאוד קשה לי עם זה מה אני יכולה לעשות? אני תמיד מתחרטת על מה שאני אוכלת אחר כך ואומרת מחר יום חדש ונתחיל מהתחלה ושוב פעם מתחילה עם שטויות זה פשוט נמאס עליי ולא בא לי שזה ימשיך ! אני כותבת עכשיו לאחר שדפקתי 3 קרמבו(ממש חוכמה) … מה אוכל לעשות????????? יש לציין שגם מים אני לא שותה כמו ששתיתי . אי יודעת שמשקלי תקין לפי הגיל והגובה אבל אני רוצה להוריד 5 קילו!

אלמוני
    לא פעיל

היי בובה…
    מן ההודעה שלך קיבלתי בעיקר צמרמורות של לחץ…אני מבינה שאת לא מרגישה בנוח עם גופך ומעוניינת להוריד עוד מספר ק”ג. אך האם את אוכלת כפי שצריך? האם את שותה כמו שצריך? לתהליך שאנחנו עוברות לוקח זמן..ובדרך כלל שלא אוכלים כמו שצריך אז אחרי שבוע יש נפילת סוכר מטורפת ואולי בגלל זה השבוע הנוכחי היה מוצף בדברי מתיקה. אני מציעה לך שני דברים…לאכול את כל התפריט של ה – 1200 לפחות למשך חודש…יחד עם מנה מותרת פעם בשבוע…ופשוט להניח לגוף לקבל את אורח החיים החדש…שישמור עלייך כל חייך…
    מעבר לזה, נסי להיפטר מכל המתוקים בבית…ופשוט להצמד לאוכל ולא לשטויות…
    בהצלחה
    איה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות