- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
16/02/2014 בשעה 9:20 #147870אלמונילא פעיל
הי הרבה זמן לא נכנסתי לפורום , כשהייתי קוראת וכותבת שאבתי המון כוח אבל הייתי חולה ולא יכולתי . לענייני אני ככ מאוכזבת , כועסת על עצמי שאני יום בתהליך ו 4 ימים לא אני באמת רוצה לרדת ולהיות בתהליך אני חושבת שאני מתרצת לעצמי או שבאמת זה כך ? אולי מישהו במקרה במצב שלי ?…. לאחר שירדתי 12 קג וממש ללא קושי בתוכנית הופיעו לי בחיים המון קשיים שהכניסו אותי למצב דיכאוני , אבל באמת קשיים וצרות ” גדולות ” נעזרתי בתרופה שנקראת ציפרלקס וזה ממש פתח לי את התיאבון הפסקתי אחרי שנה התרופה מאוד עזרה לי וכך יכולתי להתמודד טוב עם הקשיים ולטפל בבית , בילדים ולתפקד בעבודה מאוד אחראית ולא פשוטה . מצטערת שאני חופרת ברור שזה לא הקו הנפשי אך באמת אולי מישהו יוכל לעזור לי :עצוב: כיום הבעיות שלי עדיין גדולות , החלפתי את התרופה (שידועה כגורמת להשמנה )בתרופה אחרת שנקראית סימבלטא , חברים אל תחשבו בבקשה שאני פסיכית כי אני אדם מאוד נורמטיבי שמחזיק משרת ניהול מאוד בכירה !!!!! (בצניעות ) ובכן עם התרופה יותר קל להתמודד עם קשיי החיים אולם הפה לא נסגר בשעות מסויימות עד עכשיו נמנעתי מלשתך כי חששתי מסטיגמא שתידבק אלי :עצוב: אבל באמת קשה לי , לעיתים אני במוטיבציית שיא ולעיתים נורא . אני אוצה לשתף שבנותי בתהליך והצליחו בצורה מדהימה ואני תמיד הייתי זאת שנותנת דוגמא אני ככ מתביישת ורוצה גם להצליח מה גם שביתי הודיעה שמתחתנת ואני חחחחחחחחחחחחחחחחחייבת להשיל 15 קג פליז עזרה תודה ושבוע טוב
12/04/2019 בשעה 16:43 #147871אלמונילא פעילדורית, קודם כל – ממש אין במה להתבייש!
אף אחד לא ייחשוב שאת פסיכית או משהו אחר וגם ממש אין סיבה. אלו תרופות, וכל אחד צורך תרופות כאלו ואחרות במהלך חייו, כי המדע התקדם ואנחנו במאה ה-21 והתרופות מקלות על חיינו, אז למה לא?לעניינו – רשמת שהיית בתוכנית וירדת בלי בעיה 12 ק”ג, זה מדהים!!! זה רק מראה לך שיש לך את היכולת, את הרצון ואת התשוקה להוריד במשקל ולהיכנס לאורח החיים הבריא. ציינת שהתרופה שלקחת בעבר ידועה כגורמת לשמנה, אני מניח שאחת מתופעות הלוואי שלה זה רעב?
אם התייעצת עם רופא והחלפת לתרופה אחרת שלא אמורה לגרום לזה – כבר התחלת את הדרך לכניסה חזרה לתהליך. שבי עם עצמך והציבי לעצמך יעד, משקל שאליו תרצי להגיע (כמובן שיהיה ריאלי ובריא – ממליץ להתייעץ עם דיאטנית) ולאחר מכן, חשבי על ידעים קטנים בדרך, שתוכלי לסמן עליהם V בדרך ליעד הגדול והנכסף!
תחשבי על איך תרצי להיראות בחתונה של ביתך (המון המון מזל טוב! :אוהב: ), על המחמאות שתקבלי, על השמחה הפנימית שלך! בחרי לעצמך יום ושעה קבועים בשבוע בהם תשקלי ונהלי מעקב תקין – על מנת להיות עם היד על הדופק. כמובן שאת יכולה להירשם לקבוצה הקרובה לאזור מגורייך, זה תורם המון לתהליך!
אנחנו כאן ובפורום המקצועי לעזרה, עידוד, התייעצות, שאלות וכד'!
:שמח1:12/04/2019 בשעה 16:43 #147872אלמונילא פעילקודם כל אף אחד לא חושב עלייך שאת פסיכית. ידוע שכשיש בעיות הדיאטה איננה בראש מעינינו. היית חכמה לקום ולבקש עזרה ועכשיו את קצת יותר פנויה לחשוב על התהליך.
תנסי להכין לך נשנושים חינמים ירקות חתוכים ברוקולי/כרובית אפויים מרקים ועוד ובכל פעם שאת רעבה תנסי ללכת לשם.
וכמו שיובל אמר תחשבי על החתונה של הבת. אני תליתי תמונת מגנט (מאוד אין עכשיו בארועים) שלי על המקרר בו אני ממש דבה עם שלושה סנטרים שבעים בטן והתחת למזלי מוסתר ובכל פעם שבא לי משהו מהמקרר אני רואה את עצמי וסוגרת את הדלת
לא תמיד זה מצליח אבל בחלק מהפעמים זה פתרון נחמד
בהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.