חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום. אני לא ממש בטוחה שזו הכתובת לפנות לבקשת עזרה במקרה שלי,אבל שנים שאני שומעת על האתר של חלי מחברות ומכרים סביבי שנזקקו לדיאטה,ותמיד היו המלצות טובות על כמה שזה מקצועי ואמין.אז אני בכל זאת מנסה בתקווה שמישהו מהצוות המקצועי שלכם יוכל לתת לי מענה לבעיה,או לפחות יכוון אותי איכשהו.. אז ככה,אני מעולם לא הצטרכתי דיאטה, אם כבר דיאטת השמנה! כל חיי הייתי דקה מאוד ושנים ששקלתי אותו משקל (מינוס פלוס קילו שניים),בשנתיים האחרונות התחלתי לעלות במשקל עד שלאחרונה _משהו כמו ארבעה חודשים- העלייה במשקל התחילה להיות מטורפת ולא הגיונית כלכך שזה הדאיג אותי ואת כל הסובבים לי.חשוב לציין שאני במקצועי זמרת ואני רוקדת באופן קבוע (לימדתי תנועה ומחול עד לפני שהחמירה הבעיה)-אז כך שאני באה מעולם התנועה, ולגבי תזונה..?? זה ממש מביך, אבל,אני אוכלת שנים לפני מה שאני רואה כאן כתפריטים לדרך נכונה. תמיד היה לי סדר ואכלתי בצורה מבוקרת. אני לא טיפוס של נשנושים ושטויות מאוד מודעת למה שנכון ובריא.אז מה הבעיה שלך בעצם לעזאזל? אתם שואלים? אז זהו, שעשיתי בירור מקיף ובדיקות דם הורמונליות ומסתבר שיש לי בעיה הורמונלית וקיבלתי כדורים להסדיר את התופעה ולאזן את הגוף. העניין הוא שאני עוד הורדתי מכמות האוכל ואני רק עולה ועולה שזה ממש מפחיד אותי. באמת. אני מתנפחת ובכלל אני נראית כמו אישה בהיריון לגמרי!!עם הנפיחות בחזה הבטן וכל שאר התופעות. הבעיה שאני מנסה הכל ואני לא יודעת מה לעשות.המצב גרם לי להפסיק לרקוד,אני כבר לא עובדת בתחום. גם כי אני פשוט מתביישת,ובעיקר כי נורא קשה לי עם הכבדות. אנא עיזרו לי. מה יכול לעזור לי בתחום התזונה משהו,כל דבר שיכול לעזור אני אודה לכם מאוד. אני דואגת ונורא מיואשת. אני יודעת שזה נשמע דרמתי, אבל אני מרגישה שאיבדתי הכל בחיים. מצטערת על הנדנוד. מקווה שתעזרו. תודה

אלמוני
    לא פעיל

מכיוון שהבעיה שלך היא הורמונלית ולא נפשית/פסיכולוגית, לא ברור אם השיטה של חלי ממן קשורה אלייך, אבל אם כן, אני הגעתי למסקנה שחלי ממן זו הדרך האולטימטיבית ביותר לחיות נכון.
    פשוט תרשמי לקבוצה!
    שלמי 220 ש”ח לחודש ותראי אם זה עוזר לך. לדעת איאפשר לברוח מזה. חייב לנסות, לפחות בשביל התחלה, ומי שעוקב אחרי ההנחיות של הקבוצה , לא יכול להיכשל. אין סיכוי לכישלון. זה מתכון להצלחה בטוחה!
    ב”הצלחה רבה!!!
    וזיכרי, הקדוש ברוך הוא לא סוגר דלת אחת לפני שפותח אחרת. בעיית ההתנפחות לא הייתה בידיים שלך. אולי ה' רוצה ממך משהו. תחשבי על זה. תשאלי אותו. במילים שלך. כמו אבא.
    ב”הצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

היי איה..
    ברוכה הבאה לפורום:)
    אני שמחה שפנית אלינו לעזרה..אך על פי הנתונים שכתבת לעניות דעתי זה יהיה לא מקצועי לענות לך בפורום. אני ממליצה לך בחום לפנות לרופא המשפחה ולדיאטנית של קופת חולים ולהתייעץ איתם בנוגע למגבלות ההורמונאליות האינדבידואליות שלך ולקבל המלצות תזונתיות…אנחנו נוכל להעניק את התמיכה הרגשית:)
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות