חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי חברים,

ביומיים האחרונים אני מ'זה מיואשת ומחפשת כל מה שרק עולה בדעתכם להכניס לפה ולאכול – מתוק, מלוח, עושה ערבובים ואח”כ מרגישה רע ובא לי להקיא – וזה בסוף יוצא כי אני אוכלת כמו חזירה למה כמו ממש חזירה עד שמקיאה את הנשמה ואז הגרון כואב לי שלא נדבר על הבריאות שלי שאני פוגעת בה.
    אני לפני ה”דגל האדום” – יכול להיות שיש לזה השפעה, אך בעבר כבר השתלטתי על זה וכבר ירדתי 22.300 ק”ג שזה לא הולך ברגל ונשארו לי מס' קילוגרמים בודדים.
    נכון שזה מציק, אך אני רוצה לחזור ולחשוב על התוכנית ורק עליה.
    גם אם נפלתי אני צריכה לקום – תעזרו לי בבקשה !!!
    מאד התלבטתי אם לפנות לפורום לעזרה, אך חשבתי מה כבר תרשמו לי, אך מניסיון זה עוזר.
    כשאני הולכת לעבודה ליום שלם אני הולכת מסודרת טיפ-טופ לפי התוכנית. הבעיה היא כשאני חוזרת הביתה ואז….החגיגה מתחילה.

בבקשה ושוב בבקשה תעזרו לי. תנו לי עיצות (למרות שאני כבר יודעת הכל), אך תמיד עדיף לשמוע שוב מאשר ליפול.

תודה מראש לכולם,
    ליאת

אלמוני
    לא פעיל

אין ספק שה”דגל האדום” גורם לנו להיות יותר רעבות
    ההורמונים משתנים לנו בגוף וזה משבש את המערכות.

דבר ראשון לא להיות מיואשת, תחשבי חיובי וקומי בבוקר ותגידי היום אני יכולה והיום אני יעשה תוכנית כמו שצריך.
    עם בבוקר את מאוגרנת לעבודה אז תתארגני גם לבית שהכל יהיה חתוך יפה, מרק מוכן וכל מה שעוזר לך וטעים לך.

ולחשוב חיוביייייייייי. בהצלחההההההה.

אלמוני
    לא פעיל

בנאדם חייב ליפול לפעמים אין מה לעשות העולם לא ורוד ובשביל להעריך את העבודה הקשה המאמץ בכלל הדיאטה הזאת חייב להיות גם ברע בשביל להעריך את הטוב.. גם אני נפלתי שבוע שלם.. ואני אומרת נהנתי אכלתי אז יהיה לי עיכוב של שבועים שאני יגיע למשקל היעד שלי… כי אני ואת נגיע בסוף… נפלת? אכלת? לבריאות העיקר נהנת זה הזמן לחזור לתוכנית זאת בעצם הגדולה בבנאדם לא להישבר ולהרים ידים אלה להיכנס לתהליך בהילוך נוסף ויותר מרץ!
    אוהבת המון רונה

אלמוני
    לא פעיל

הי ליאת….זאת הפעם הראשונה שאני כותבת לפורום בד”כ אני “זבוב על הקיר”…..אין לי יותר מדי חכמת חיים להציע לך כרגע,ואני יודעת ש”צרת רבים” היא לא חצי נחמה אבל הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך הוא שאני כל כך מבינה אותך….ההודעה שלך בפורום יכלה להיכתב על ידי ולהיות נאמנה למה שעובר עליי בימים אלו ממש (טוב נו אפילו חודשים….)בתור מישהי שהגיעה לשמירה (יותר מפעם אחת ) אני יודעת שהמלחמה האמיתית רק מתחילה בדיוק ברגע שבו נדמה לך שכבר ניצחת, אני יודעת עד כמה המרחק בין להיות על גג העולם לבין להיות מרוסקת בתחתית קצר. אבל, (ואני אומרת את זה לעצמי באותה מידה שאני אומרת את זה לך) אין לנו ברירה אנחנו חייבות חייבות חייבות להרים את עצמנו בחזרה למעלה כי אנחנו הרי יודעות ששום גלידה או פלאפל לא שווים את ההיי הזה את ההרגשה שאף אחד לא יכול עלייך….אומרים ש quitters never win and winners never quit…..אז בואי נחליט אני ואת ביחד (גם לי יש ק”ג בודדים להוריד…וזה נראה לי כרגע בלתי אפשרי….) שאנחנו ווינריות ואנחנו לעולם לא נוותר!!!!!!!
    אני לא יודעת מה איתך אבל אני מתחילה להחזיר מלחמה לשדים שלי לא ממחר….starting right now!!!!!!!!!! אז מה איתך? מצטרפת? 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הי מתוקה
    לי גם קורה לפני דגל אדום החשק אז לאוכללללללללללללללללל
    אבל מנסה תמיד לעיעזר בדברים המותרים גם אם לא תמיד מצליחה
    ונפלתי אז תמיד אני אומרת לאצמי תמיד יש עד יום עד שבוע
    והכל יהיה בסדר
    רק אם את ממשיכה להצמיד בתוכנית הכל יהיה בסדרררררררררררררררר
    כי לא מסתכלים על הקילו אם עולים מסתכלים על כל הדרך היפה שיש לךךךךךךך
    אז קדימה לאסוף כוחות ולהתחיל מהרגע הזהההההההההה
    אוהבת רוסי

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)