חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב. מאז שחליתי לא הצלחתי להתמיד בתוכנית במשך השנה האחרונה. עליתי כ – 6 קילו לאחר שירדתי 16. איך אפשר לחזור לתלם. אנא עזרו לי. אני מוצאת את עצמי כל יום מתמודדת מחדש עם אכילה של מנה מותרת לאחר שאכלתי את מה שכתוב בדף + קצת זיופים וקשה לי להתמיד. כנראה ששנתיים בתוכנית איך שהוא שחקו אותי. יש לכם איזה שהוא רעיון איך לחזור לתלם?
    בתודה מראש, רחלה.

אלמוני
    לא פעיל

בתוכנית, השמחה שבאה בעקבות הירידה, ההתגייסות לביצוע תוכנית “מעין הרגשה של ירח דבש” נסי להתחבר שוב להרגשה של משהו חדש וראשוני. קראי את התוכנית (אפילו שאת יודעת אותה בעל פה) בחרי מאכלים שאת אוהבת והפכי אותם לדיאטטים ובטוח שתצליחי. מה עוד שנראה שאת באמת רוצה רק צריכה את הדחיפה הראשונית. אז קדימה, צאי לדרך. היא ארוכה, היא לא תמיד קלה, אבל היא שווה כל כך!!!!! בהצלחה יקירה.

אלמוני
    לא פעיל

בוקר נפלא ,גם לי לקח זמן עד שהחלטתי להתחיל בתוכנית , עד שבוקר אחד אמרתי לעצמי קומי לבד בלי דחיפה מהסובבים אותי ומצאתי את הפורום הנפלא הזה והם נתנו לי את הדחיפה והנה אני בתוכנית כבר 3 חודשים עם פחות 12 קילו איזה כייף שיש אנשים טובים באמצע הדרך וזה חלי ואיה וכל האנשים הנפלאים פה כנסי כל יום לפורום וקבלי עידוד מכולנו כי כולנו באותה סירה אז מתוקה קומי ותתחילי ואנחנו פה בשבילך על כל שאלה שלך.שיהיה לך שבוע נפלא ,,והתחיל עכשיו,,המון הצלחה באהבה גדולה יהודית

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות