חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כל השבוע הייתי בתוכנית בנוסף עשיתי ארבע פעמים השבוע הליכה מהירה של שעה. כל יום 3 ליטר מים בלי פספוסים. הייתי בטוחה שאני ארד. והפלא ופלא עליתי 700 גר'.
    ההרגשה היא נוראית ,הרגשה שבא לי לומר לעזאזל הכל כל השבוע עבדתי ולא קיבלתי תמורה אז בשביל מה לסבול אני ארד על המבורגר טוב.
    אני כבר שלושה חודשים אצל חלי ממן וירדתי רק 3 קילו שזה ממש מעט. אבל לפני שאני מוותרת אני נזכרת שהשלושה קילו הללו גרפו הרבה מחמאות מהסובבים וגרמו לי לרכוש בגדים יפים.
    אז אני ממשיכה אבל מאוד עצובה :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אבל כל שבוע אני נותנת צ'אנס לשבוע שאחריו.
    משתדלת להיות אופטימית.
    אל תהרסי את 3 הקילו שגבר ירדת. תמשיכי בתוכנית ובהליכה. אני מאמינה שבסוף זה ישתלם!

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל- כל הכבוד שאת ממשיכה! בדרך לפעמים לגוף שלנו יש מכשולים, אבל תמשיכי כי לעיתים זה פתאום משתחרר. שתי הצעות מניסיון של חברות ושלי-
    1- מציעה שתפני לרופא לבדוק בלוטת תריס ובדיקות דם נוספות כדי לוודא שהכל בסדר מבחינת הגוף.
    2- מציעה שתנהלי יומן אכילה מפורט ותתני למנחה לבדוק. לעיתים שינוי אחד ושניים ואת במגמה חדשה לגמריי.
    תהיי חזקה- זה שווה את זה —-:—@

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על ה 3 קילו שירדת …בשום אופן לא להתייאש !!
    אני מציעה לך רישום !! תדפיסי את הדף מצד ימין כאן ולרשום כל מה שנכנס לפה
    במיוחד בהתחלה חושבים שהכל 100% ומוצאים ביחד עם המנחה שתעבור על זה דברים לא מדוייקים
    בהצלחה !!
    רווית

אלמוני
    לא פעיל

לוותר??
    מכירה את הפתגם: “כשהיצר הרע יגיע למכור לך יאוש תגידי לו תודה כבר קניתי את האמונה”??
    תאמיני בעצמך!
    המחמאות שוות את המאמץ :שמח1:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות