חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ביום שישי התכרעתי בכיף על מנה מותרת, היתי מרוצה ומסופקת ושבעה רק שכעבור כמה שעות אבא שלי היקר נכנס הביתה עם שק (ואני לא מגזימה) של שוקולדים, משהו הזוי.. יש לציין שהוא לא שותף לתהליך, אני חווה את התהליך לבד… הוא יודע שכשאני רוצה יש לי משמעת חזקה אבל באמת קשה לי לעמוד בפני פיתוי קטלני שכזה. ובאמת ביום שבת לא עמדתי בזה, פשוט ויתרתי על כל ארוחות היום ונורא לומר את זה אבל אכלתי שוקולדים לבוקר צהרים וערב ומצפון לא היה לי אבל כאבי בטן כן. היום יום ראשון תכננתי לפתוח דף חדש ואכלתי מתוקתק עד 6 בערב ושוב הקערה מסתכלת עלי ואני במלחמה פנימית של בא לי לא בא לי, ומה זה יעשה לי, והנה אני שוב נשברת ובאמת נשברתי… נפלתי בשנית, זה קרה לי יום אחרי יום ואני פוחדת מההמשך. כואב לי שזה בא אחרי שבוע כ”כ מוצלח בשבוע שעבר, הרגשתי טוב, הייתי בשליטה ועבר חלק. צריכה לחזור לעצמי דחוףףף… חברים תנו לי פוש!

אלמוני
    לא פעיל

את גדולה מהחיים- זה לא פשוט להתוודות כאן בפורום ולשתף.. ועל זה מגיע לך שאפו גדול..מתוך הנפילה מגיעה ההעליה. את בנאדם וזה טבעי שיש נפילות כי אם הכל יילך לנו חלק אנחנו בהתחלה נתלהב ואז זה כבר יימאס ולכן פה נכנסת הנפילה ומתוך הנפילה אנחנו קמים ולומדים לקחים וגאים שהצלחנו לקום וברגע שאנחנו נופלים וקמים אז אנחנו מעריכים הכל בחיים… מיטל נשמה- מה את רוצה מהתהליך הזה? את רוצה להמשיך ולהכנע לדבר המתוק הזה שעושה לך לא טוב? את רוצה לנצח ולהרגיש טוב אם עצמך? את צריכה לעשות אם עצמך חושבים.. וברגע שתעשי לעצמך חושבים ובאמת תגידי לעצמך מה את רוצה את תהיי יותר שלמה ובעלת כוחות אדירות ואז הכל יילך כשורה.. אבל צריך המון רצון ולא לתת ליצר הרע להשתלט עלינו- היצר הרע מגיע בתקופה שהולכת לנו טוב ופה הוא בודק עד כמה את איתנה בדרכך.. תלחמי יקירה ותוכיחי לעצמך שאת מסוגלת ובגדול.. בהצלחה בכל! אנחנו איתך ואוהבים אותך (למרות שאנחנו לא מכירים אותך- אבל כל מי שבתהליך הזה מבין את מה שעובר על השני ולכן יש אהבה פשוטה )תהיי חזקה ותגרמי לעצמך רק טוב… מחזיקה לך אצבעות……

lee maman
    מנהל בפורום

מיטל מתוקה…
    זו אכן בעיה כשהפיתויים מונחים בקערה….
    “הוא יודע שי לי משמעת חזקה כשאני רוצה”….
    והאם את יודעת זו?
    האם את יודעת שאת חזקה ויכולה לעמוד בפני כל פיתוי כשיש לך רצון שמניע אותך??
    מה הרצון שלך?
    כמה הוא חזק הרצון הזה?
    קחי לך קערה של עצמך של כל מיני “חינמים”:
    קערה של סוכריות מותר, קערה של מסטיקים ללא סוכר,
    קערה נוספת של לבבות דקל ותירס גמדי…
    קערה נוספת של נבטים….
    והחליפי קערה בקערה….
    מה את אומרת?!
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי