חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

4 חודשים בתוכנית ירידה של 9 קג. חשבתי שזה לא יקרה לי, שאצליח לרדת ללא איבוד שליטה. אז לא זה התחיל בחמישי בערב, המשיך בשישי בערב, והשבת חשבתי שאחזור למסלול אל לא… ממשיכה עם לאכול הכל , ולא להיצמד לתוכנית. מחר יש לי ארוחת ערב במסעדה, מחר אתחיל את התוכנית, אחליף ארוחת צהרים עם ערב, ובשני אתחיל 3 ימי חזרה לשיגרה. מקוה שלא אשבר.. חייבת!!!

אלמוני
    לא פעיל

אז מה עם מחר יש לך מסעדה , תחליפי ארוחות -צהרים וערב וככה במסעדה תעשי את הבחירה הנכונה ותברחי את המנות הנכונות עבורך. חוצמזה לא חבל, ירדת כל כך יפה ב 4 חודשים. יאלה תאספי את עצמך וקדימה מחר יום חדש ותצמדי לתוכנית ולתפרטים ואל תדחי את זה בעוד יומיומיים, את יודעת שאת מסוגלת הוכחת לעצמך אז לא להישבר. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זמנים קשים לכל דיאטה- ימי חג. בואי תוכיחי שאת עומדת בזה… כי את מסוגלת! לא סתם הצלחת לרדת כל כך יפה ב-4 החודשים האלה.
    :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מירי יקרה, הבולמוס הוא מחלה שלצערי תוקף את כולנו בזמן זה או אחר. הגדולה שלנו היא שאנחנו נעבור אותו ונחזור במהרה לשיגרה. לי אישית בתקופה של חצי שנה פעמיים “הותקפתי” . הרגשתי שחרב עלי עולמי אבל לקחתי את עצמי בידיים וחזרתי לעצמי. וכמובן הלכתי כל שבוע לקבוצה והתמודדתי יפה עם התוצאות. מאחלת לך לחזור מהר לתוכנית ופשוט הירידה תהיה יותר איטית. מחזיקה לך אצבעות. ב ה צ ל ח ה :שמח1: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

מירי יקרה, הבולמוס הוא מחלה שלצערי תוקף את כולנו בזמן זה או אחר. הגדולה שלנו היא שאנחנו נעבור אותו ונחזור במהרה לשיגרה. לי אישית בתקופה של חצי שנה פעמיים “הותקפתי” . הרגשתי שחרב עלי עולמי אבל לקחתי את עצמי בידיים וחזרתי לעצמי. וכמובן הלכתי כל שבוע לקבוצה והתמודדתי יפה עם התוצאות. מאחלת לך לחזור מהר לתוכנית ופשוט הירידה תהיה יותר איטית. מחזיקה לך אצבעות. ב ה צ ל ח ה :שמח1: :שמח1:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות