אחרי שביום ראשון גיליתי להפתעתי הרבה שעשליתי 900 גרם ולא ברור כי ממש התאמצתי במהלך השבוע אני לא מפסיקה ליפול..
האכזבה הזו אוכלת אותי בצורה שלא תיאומן… 3 חודשים בתוכנית והורדתי רק 4.200.. בושה.. מה יהיה?? יש לי עוד 8 ק”ג להוריד, בקצב כזה אני אגיע לשמירה עוד שנתיים… ומיום ראשון אני לא מצליחה לקום ולהתאושש.. מה עושים? איך ייתכן כי עלייה כזו הפילה אותי ככה? איך קמים? איך מחזירים את המוטיבציה?? יש עצות?? אני רוצה כל כך לראות יום ראשון ירידה!! יש אפשרות לתקן את הנזק או לפחות למזער אותו שבכל זאת תהיה ירידה ביום ראשון הבא?? אפילו קטנה אבל משהו שיחזיר את המוטיבציה???
כן, אני מסכימה איתך, זה לא כיף…
אבל במקום להיות עסוקה במה לא עשית עד עכשיו הייתי מציעה לך להתעסק יותר במה את יכולה לעשות מעכשיו.
אל תתעסקי רק במה שיהיה בעתיד, תתעסקי בעכשיו, באיך את מחר קמה בבוקר ומתחילה מהתחלה את התוכנית, 6 ארוחות ביום, 12 כוסות מים, וגישה שונה.
4.200 לא בא ברגל…אל תתאכזבי מהם, נהפוכו, תתגאי בהם ותעזרי בהם!
אל תמהרי, אל תלחיצי את עצמך, התוצאות יגיעו, זה תלוי רק בך!
בהצלחה!! 🙂
אי יכולה להגיד לך שכשאני נופלת, קרה לי לפני כמה ימים שהתעוררתי משנ”צ טובה כזאת ואיך שאני פותחת את העיניים קמה מהמיטה אני רואה על השולחן במבה נוגט… בטח לא שאלתי מאיפה זה בא ורק התעוררתי!! דחפתי את כל השקית, במבה אחרי במבה ואז… המצפון…. פשוט החלטתי שהיום, אני הולכת לשרוף את כל הקלוריות המיותרות האלו של הבמבה, נכון שזה לא פתרון, אבל אני מודה שזה הקל על ההרגשה שלי הידיעה שהתאמצתי כל כך לשרוף ת300 ק'ל האלו, שיקח עוד הרבה זמן עד שאפול ככה שוב, בקיצור, תנסי “לשלם” על הנפילות האלו גם תרגישי יותר טוב וגם מהר מאוד תביני פשוט שזה לא שווה.