חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז קיבלתי החלטה שמעכשיו, מהיום, מהרגע! אני חוזרת. חוזרת לחלי, חוזרת לתפריט מדוגם, חוזרת להליכות, חוזרת לעצמי…
    אני בחלי כבר 3 שנים, הגעתי לשמירה והרגשתי מלכה, דוגמנית….אבל…הכל חזר…המעידות האין סופיות…הזלילות בלילות..החריגות ..וכל ה 7 ק”ג חזרו :עצוב:
    נכון שהייתי עצובה , מדוכאת, כועסת ושוב אוכלת..והלופ הזה לא נגמר..
    אז החלטתי לסלוח לעצמי על מה שהיה… כן אני סולחת ומשחררת..ומתחילה מחדש, מתחילה להיות חזקה, מדוגמת, לעשות הליכות..לחיות בקלות, בשמחה ובאושר. נכון שאמרתי את זה בעבר ולא פעם אחת, והבטחתי לעצמי ולכל העולם….אבל עדיין אני לא מותרת, אני מאמינה בעצמי! יש לי הכל: רצון, ידע, בעל תומך..אין שום סיבה שלא אצליח… נכון הבטחתי, ושוב נפלתי ושוב הבטחתי ושוב נפלתי…וככה מליון פעמים….אז מה? לא חשוב, מה שהיה , היה. אני רוצה להרגיש בטחון, שליטה כמו שהרגשתי אז!אין זום סיבה שכולם, אבל כולם אומריםן לי כמה אני יפה ואני לא רואה את זה…כן אני יפה ואני אוריד את הכמה ק”ג האלה כדי להרגיש יותר קלילה ולאהוב את עצמי עוד יותר…
    עכשיו הבטחתי כאן, בפניכם.. ואני אעמוד בזה..אמן. מה דעתכם? השתגעתי סופית, אה? 😉

אלמוני
    לא פעיל

ברור שתצליחי :מאושר:

ואת כבר יודעת איך לעשות זאת כי עשית זאת בעבר.

אלמוני
    לא פעיל

מבינה ומתחברת לכל מה שכתבת.
    מבחינתי כל התוכנית הזאת היא בבחינת “כניסה – יציאה”.
    לפעמים מציצים דרך החלון לראות מה קורה, ולא מתאים לנו להשאר. וזה בסדר.
    לפעמים נכנסים, לא מרגישים בנוח ועוזבים. גם זה בסדר.
    ולפעמים מעיזים להכנס ולהתיישב ופתאום מרגישים בבית. וזו הרגשה נפלאה.
    כי התוכנית היא אותה תוכנית, רק שאנחנו בוחרים בכל פעם להסתכל עליה מכיוון אחר ותחושותינו לגביה שונות, אבל זו לגמרי אותה תוכנית.
    חשוב לשמור שהדלת הזו, שדרכה אנו נכנסים ויוצאים, שלא תהפוך לדלת מסתובבת, כלומר שנשאר במקום.
    אנחנו איתך.
    ולעניין השגעון – כולנו באותה סירה מ ש ג ע ת! :שמח1:
    בהצלחה.
    איילה

אלמוני
    לא פעיל

רק כשיש רצון זה מצליח. אני התחלתי בנחישות איך שנגמר החג, אפילו לא נשקלתי ועבר שבוע וחצי, עושה ספורט יש לי 5 קילו עקשניים חייבת להראות להם שאני חזקה מהם. 🙂

אלמוני
    לא פעיל

גליה,עכשיו כשהגעת להחלטה שאת שבה לבית המוכר…כל שנותר לאחל לך הוא בהצלחה :מאושר:
    ולא ממש לא השתגעת,כולנו באותה תחושה!!

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף לראות אותך שוב פה!

מקווה שאת אכן גליה (ולא גילה או כינוי אחר 🙂 )

נעזור לך לעמוד בהתחייבויות!

אלמוני
    לא פעיל

ובהצלחה…
    הכי חשוב שסלחת. שאת “בשולם” עם עצמך.
    :אוהב:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות