חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום…
    הרגשתי צורך לכתוב היום. מזה זמן אני מחוברת לפורום ורואה התכתבויות, פרגונים והמון תמיכה. אבל אני בוחרת לדבר על דפנה. אני משתתפת בקבוצה של דפנה בנצרת עילית מזה כשנה. שנה של מסע בלתי פוסק… ובמסע כמו במסע, הדרך לא תמיד קלה, רצופה היא בעליות, מורדות ולעיתים גם מישור… (“יופי איריס, שמרת על משקלך השבוע”..) ודפנה שמדברת איתנו על היופי של הדרך ועל האמונה העצמית, דווקא היום, דיברה איתנו על החיים. חיים שהם מסע בלתי פוסק של למידה על עצמנו, על הסובבים אותנו ועל מהות הרוח שמניעה אותנו. הכל נמצא בנו – האמוונה והעבודה העצמית הבלתי פוסקת היא זו שתביא אותנו אל היעד אליו אנו רוצים להגיע בחיים. נכון, אף אחד לא אמר שזה יהיה קל, אבל תודו, זה גם לא כזה קשה…ואני רוצה להודות לדפנה שגרמה לי לראות היום (כן, בדיוק היום..)שהחיים נהדרים ויש עוד כל כך מה ללמוד על עצמנו – תאהבו את עצמכם כל יום קצת יותר.. תפרגנו לעצמכם כל יום קצת יותר, תקבלו את עצמכם כל יום קצת יותר.
    איריס.

אלמוני
    לא פעיל

היי איריס..
    מצטרפת לכל מילה שכתבת..דפנה אישה יוצאת דופן ומנחה מדהימה..
    שמחה שהיא גרמה לך לראות היום שהחיים נהדרים ושיש עוד כל כך הרבה מה ללמוד על עצמנו…יישמי זאת בחיים..הרווח יהיה כולו שלך..ושוב תודה על הפרגון לאחותי:)
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

לדעתי היא אחת הנשים החזקות והמקסימות שפגשתי לאורך כל החיים, והיא פשוט מודל חיקוי שלי להרבה דברים.
    אין מילים לתאר את המנחה מספר 1 בחלי ממן

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות