חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has 7 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מה עדף – חזה עוף? פרגיות? רגל עוף?? האם החישוב בתפריט לגבי שיפוד פרגיות זה כולל את השמן שבו מתבלים אתו או את העוף המבושל?? האם למישהו יש את התשובה:)

אלמוני
    לא פעיל

היי..
    1. כל הבשרים שציינת הם מעולים לתפריט שלנו כי היא בשרים רזים..
    2. אם השיפודים אם שמן יש להחשיבם כמנת שומן, אני באופן אישי מבקשת לא לתבלן עם שמן וישר לשים על האש.
    בהצלחה וחג שמח

אלמוני
    לא פעיל

אני תמיד אוכלת 2 צנימים או 2 לחמית עם גבינה ושותה נס קפה ללא סוכר עם קצת חלב. לא יכולה להתחיל את הבוקר בלי זה…
    אני מגוונת בסוג הצנימים או הלחמית – יש הרבה סוגים וגם בסוג הגבינה שלא יהיה לי משעמם.

אלמוני
    לא פעיל

שוב, התפריט מורכב באופן שונה ולאו דוקא לפי חישוב של אבות מזון ו/או ערך קלורי.

אלמוני
    לא פעיל

תדגישי לא מטוגן ושכם הסולומון לא מטוגן .. אגב הבטטה בגאפניקה מטוגנת אז תבררי כי אצלי הם עשו טעות פעם אחת … תהני ובתאבון 😉

אלמוני
    לא פעיל

😉

אלמוני
    לא פעיל

היי טלי..
    אין חובת דיווח על הרישום..:) יש משתתפים שאוהבים משתי סיבות עיקריות לדווח לי…האחת, כדי שאבדוק האם הם פועלים אכן לפי התוכנית ולא מזייפים או נוהגים בחוסר ידע והשנייה היא כי מבחינה פסיכולוגית זה שומר עליהם ש”השוטרת” בודקת..:)
    בהצלחה “ממחר”..אנחנו פה..
    חג שמח

אלמוני
    לא פעיל

בקשר לדבש לייט- לא יודעת מה ערכו אז קשה לי להגיד לך, אבל יש לך כפית דבש חינמית ביום ללא קשר לתפריט.

סקיני פסטה- חינמית שקית ביום.

ארוחת ערב מורכבת מכל שילוב אפשרי(פחמימה+חלבון,פחמימה+שומן, פרי+חלבון וכו').
    לכן אם אוכלים כריך עם כפית טחינה-פחמימה+שומן וכפי שאמרתי לך=כפית דבש חינמית ביום..

בהצלחה 🙂

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות