בעקבות דף המתכונים לשבועות גיליתי שאפשר לשלב טורטיה כחלק מארוחת הערב ואני מודה שעפתי לשמיים!! אחת החולשות (והגעגועים) שלי היא לארוחה מקסיקנית, וזה בדיוק מה שהכנתי אתמול!
– הקפצתי (במים) פלפל גמבה ברצועות דקות עם בצל דק (אפשר ואפילו מוסיף לשים גם פטריות)
– הכנתי סלט סלסה מטריף (עגבניה + בצל + שום +פלפל צ'ילי + לימון + מלח)
– חסה חתוכה
ואז: על הטורטיה שמתי 50 גר' גבינה צהובה 9% מגוררת.
שמתי את הטורטיה + גבינה במיקרו (המשקיעניות יכולות לשים על המחבת ולקבל קריספיות גם)
כשהגבינה נמסה שמתי את על המרכיבים בפנים…גלגלתי…ואכלתי!!!
היה תענוג סוף סוף לנגוס במשהו כמו לאפה…התגעגעתי!!
ובהחלט היה שווה 🙂 מומלץ בחום :אוהב: