חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עמדתי בהתחייבות! מנה מותרת ולא יותר .לא היו חטיפות וסטיות. אכלתי את מה שהכנתי לעצמי וגם בני הבית נהנו,וכמו תמיד,פרגנו.
    המשפחה מאוד מעריכה את המאמצים ומאוד משתפת פעולה אם מעמידים אותם בפני מצב קיים. איש אינו מרגיש מקופח או חסר! רק אני סוחבת איתי את מצפוני לכל מיני מקומות לא שייכים. אני מניחה שאני לא לבד בהרגשה הזו. רבים מאיתנו שנאבקים בעודף משקל או בנטייה להשמנה חשים שהם מונעים מהקרובים אליהם את הנאות החיים.
    אני עובדת על עצמי, במסגרת התיקון הכללי של התכנית, גם לשנות גישה בהקשר הזה. נראה לי שזה יגרום לי לשלוות נפש, ולסובבים אותי שמחה. :שמח1: :שמח1:
    ואני רוצה להתחייב להמשך השבוע – אני שואפת לקיים את התכנית במלואה: שתיה, ספורט, הקפדה על כמויות, מרווחי אכילה כל 3 שעות, ולהיצמד לתפריט הקיץ שקבלנו השבוע בקבוצה.
    שיהיה שבוע טוב ויעיל לכולם :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אין על ההרגשה הזאת, שאנחנו מצליחים לעמוד בפיתויים והמטרות שהצבנו לעצמנו ! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אין יותר כייף מלהיות בשליטה :קול:
    כל הכבוד שהחזקת מעמד ואכן גם אני צריכה לעבוד על עצמי בעניין הזה, כי אני מאוד אוהבת לאפות ואז אני מפנקת את בעלי והילדים ואז יש פיתויים מיותרים
    שיהיה בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ואם לא אז הכל מתועד… פה באתר.
    שבוע נפלא ומתוקתק לך

אלמוני
    לא פעיל

הייתי בקבוצה ביום רביעי ולא קיבלנו כלום.

אלמוני
    לא פעיל

אין ספק שהשינוי הפנימי יגיע כחלק מהתהליך… את לא מונעת את הנאות החיים מאף אחד אלא מעניקה הזדמנות לחיים בריאים והרגלי אכילה תקינים. בסוף כולם יודו לך על זה
    בהצלחה בעמידה בשאיפות. העיקר שיש שאיפות זה הכי חשוב

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות