חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לכם.
    יש לי וידוי קטן,, לפני כשלושה חודשים שהייתי עם עודף משקל של כ 15 ק”ג הייתי בחורה מלאה לא שמנה מאוד . ובכל זאת מאז שרזיתי שמתי לב שיחס האנשים סביבי השתנה (הכוונה גם של אנשים זרים ) אני מקבלת יותר תשומת לב יותר חיוכים והתייחסות. השאלה הכואבת שנתנה לי חומר למחשבה .. האם רק בגלל 15 ק”ג פחות (הרי האישיות נשארת כקודמתה) מגיע לי כל זה?? האם האנשים השמנים הם בעצם ” שקופים” כלפי החברה האכזרית שלנו שמעדיפה את הרזה על פני השמן? או שזה בגלל שאני מקרינה יותר אופטימיות ושמחה כלפי אנשים?
    האם גם אתם מרגישים את היחס השונה לאחר ההרזיה?
    תודה על ההתייחסות :שמח2: וסליחה על החפירה..

אלמוני
    לא פעיל

לצערי השמן בחברה שלנו לא מתקבל טוב… רובינו שופטים לפי העין
    ושמן מקבל מבטים של רחמים של מסכנות ושל הזנחה
    הרזה תמיד ימשוך מבטים ויועדף
    האישיות תשנה רק לקרובים שלך ומי שמכיר אותך שברור שהיא לא השתנתה
    נהיינו מאוד שטחיים כחברה לדעתי
    תסתכלי כל שמן ורזה ששניהם מנסים להתקבל לאותה משרה אני כמעט בטוחה שגם אם יבוא שמן יותר מוצלח השכלתית ותעסוקתית החיצוניות תהרוס לו
    אני מרגישה מאוד גם את השינוי של הסביבה כלפי עכשיו כיחסית רזה
    מבלתי ניראית הפכתי לניראית

אלמוני
    לא פעיל

אני היום באמצע תהליך ורואה יחס שונה ולפני מספר שנים שירדתי 24 קילו והייתי נראית מעולה היחס השונה נראה בכל… נותני שירות בעל קיוסק מי לא
    מגעיל אבל זו האמת.. העולם מחייך לרזים כי כנראה משהו בחיוניות משודר…
    חברה שלי היתה מועמדת למשרת מנהלת מותג ספורט והיא מלאה בקטנה ממש והפסידה לאיזה מיס פיטנס את המשרה 🙂
    Cest la vie ואין ביכולתנו לשנות את העולם…

אלמוני
    לא פעיל

אני חושבת שאני למשל עכשיו אחרי שרזיתי אז אני פתאום השתנתי אני פתאום יותר מחיכת ורוצה לדבר ולהראות אני חושבת שאני גרמתי לשינוי הזה שפתאום אני רואה יותר יחס וחברויות .
    תבדקי את עצמך אולי גם אצלך זה ככה שפתאום את גורמת לשינוי אצל האנשים.

אלמוני
    לא פעיל

תמיד סבלתי מחוסר בטחון וביישנות והשומן לא תרם לזה בכלל.. לפי דעתי ילדים הם אכזריים ואני סבלתי המון מביקורות, הקנטות והעלבות לאורך כל השנים בבית ספר, רק בשנה האחרונה שבה עשיתי שינוי והורדתי במשקל אנשים שמו לב אליי, פתאום במקום השמנה הדוחה נהייתי אחת שצריך לקחת ממנה דוגמה אנשים התחילו לראות אותי באופן שונה, להעריץ אותי והקטע הוא שאני עדיין נשארתי ביישנית אולי הבטחון קצת עלה אבל האופי נשאר אותו הדבר. אני עד היום לא מבינה למה אנשים שמנים הם מקופחים זה פשוט דוחה אותי.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות