חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא יודעת אם זה קרה לעוד מישהי פה – אבל כבר בערך 5 חודשים אני יוצאת מהתוכנית וחוזרת..
    אני יכולה למצוא את עצמי מקפידה 3 ימים (אפילו חזרתי לקבוצה, הקפדתי שבועיים וירדתי 1.5 אבל גם זה לא החזיק) ואז נופלת בדבר הכי קטן ובולסת בכמויות מטורפות במשך שבוע!
    אני מנסה לחזור בכל פעם ולבצע רישום כי זה מה שעזר לי כ”כ בפעם הראשונה, אבל גם אם הצלחתי לעבור את היום הראשון – זה אף פעם לא מחזיק הרבה.
    ובכלל, אם “תקעתי” הרבה שטויות בבוקר, אז אני אצום למשך כל היום כדי לקזז בקלוריות ואז בערב/למחרת שוב אזלול.

אני מכירה את התוכנית על בוריה, יודעת בדיוק מה צריך לעשות ואיך על מנת לרזות אבל לא מצליחה לחזור לזה.
    אני כבר 5 ק”ג מעל משקל השמירה (הגעתי למשקל המאכזב של 67 ק”ג) ואני רואה את הכל חומק לי מבין האצבעות.
    נמאס לי להסתובב בהרגשה שאני הר-אדם, להחליף 80 פרטי לבוש לפני שאני יוצאת מהבית או לבטל חברים כי פשוט לא בא לי שיראו איך אני נראית. לפחות פעמיים ביום אני מחליטה שאני לא צריכה להרגיש ככה וזוכרת כמה טוב אני מרגישה לאחר הקפדה, אפילו של שבוע, על התוכנית – אבל כמה שאני לא אחליט, אני פשוט נשברת!

מבחינה תקציבית, אני לא יכולה לחזור כרגע לקבוצה וכל מה שאני מנסה לעשות לא הולך.

מה עושים? :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

בשלב הזה, שאין תקציב, אל תתיאשי.
    תשארי כאן עד שתאגרי תקציב חדש. לפעמים זה קורה מהר יותר מאשר שחלמנו.
    רק אל תצומי, התחושה של ריק לא מצדיקה את העינוי. בואי. תתחילי לרשום תכנית אכילה להיום, וקדימה. בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

געגענו אליך…
    ברוכה השווה!!!!!!!!!!
    ולא לצאת לפרסומות יותר. גם אם את לא בקבוצה – את בקבוצה שלנו

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות