חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי בנות, שבת שלום!
    אני שבעה חודשים בתכנית, ירדתי 15.3 ק”ג. נותרו לי עוד 5.6 ק”ג להגיע ליעד.
    לצערי, בזמן האחרון אני ממש לא מקפידה ובא לי לעשות מן תכנית משלי שאני יודעת שהיא לא תטיב עימי.
    דוגמא להתרופפות משמעת: בבוקר לוקחת לי קוביית שוקולד עם הקפה…או איזה 2 עוגיות.
    לציין שאני בתקופה מאוד לחוצה של בחינות וזה משפיע לי מאוד על זמן הכנת הארוחות וכולי ולכן אני נשברת.
    מאוד חבל לי לחזור אחורה.
    מתה כבר להגיע ליעד
    עצות מישהי?

אלמוני
    לא פעיל

שחריגה מצטרפת לחריגה והמדרון חלקלק, חבל לך להפסיד…..

מלא הצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני במצב דומה לשלך.. רק מתקדמת יותר (הייתי 5 קילו מהיעד ועליתי 7.. עכשיו אני 12 קילו מהיעד) וחוזרת לעצמי..

פגישה אחת משמעותית עם הקבוצה שינתה לי את הראייה והכניסה בי את המוטיביציה..
    יש 2 אופציות למצב שלך: . אוכל משעמם 2. שכחת את המטרה.
    הפתרון למקרה הראשון הוא נורא פשוט.. תשקיעי! אם בא לך עוגיה על הבוקר אז תכיני את העוגיו בישקוטי.. יוצא 40 שזה 20 מנות פחמימה שזה 20 בקרים.. יש עוד עוגות בתכנית.. פשטידות.. שיהיה לך מעניין.. תקדישי חצי שעה בסופ”ש להכנה וזה ישרת אותך לפחות לחצי שבוע (פשטידות וכאלה) והעוגות לכל השבוע..
    אני במקרה השני.. כי להכין אני ממש אוהבת.. אבל זה לא זה.. זה חוסר מוטיביציה מטורף!
    בעבר הכנתי רשימה של 15 דברים שבגללם אני רוצה להיות רזה! כשהכנתי את הרשימה הייתי מלאת מוטיביציה. הבאתי את הרשימה למנחה שלי והיא הקריאה אותו בקבוצה (בלי לומר שזו אני כמובן) ובאותה פגישה משמעותית המנחה שלי הזכירה לי את הרשימה וביקשה ממני שאכין אחת חדשה.. והכנתי.. וניזכרתי למה אני רוצה להיות שם.. למה אני לא מוכנה לחזור בשום אופן למה שהייתי.. כמה סבלתי שם, כל בוקר.. כל פעם כשעברתי ליד חלון ראווה ברחוב.. כך פעם שמדדתי בגדים וכלום לא עלה עליי ברשתות המגניבות ולא בחנויות למידות גדולות.. אז עכשיו עשיתי רשימה יפה וארוכה ואני מתכוונת למסגר ותה ולתלות אותה בארון שלי.. (כי רק אני צריכה לזכור את זה.. לא כולם חח)
    אז מציעה לך לעשות לך משהו שכזה משלך.. תשקיעי בעצמך! מגיע לך! למי מגי אם לא לך?!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות