חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

האם למישהו מהפורום היתה עליה קטנה למרות שהוא שמר וכיצד התגברתם. חנה

אלמוני
    לא פעיל

הפעם הראשונה שבה עולים לעיתים קצת קשה. ההתמודדות הטובה ביותר לדעתי היא ההבנה שאת בתהליך וכמו בכל תהליך יש עליות וירידות. לעיתים העלייה היא הורמונים, פחות מים משבועות אחרים, יום שלא בתוכנית ואולי אפילו שלא היית בשרותים, או לחץ. חשוב להבין שיש גם שבועות כאלה בתהליך ולהמשיך בתהליך ובתוכנית, כי אם היית בתוכנית סיכוי גבוה ביותר שתקבלתי את המתנה מהמשקל בשבוע הבא.

אלמוני
    לא פעיל

רק אתמול הייתה לי אחת כזו.
    אני מוכנה כאן ועכשיו לחתום לך שלכל מי שעושה את התוכנית ברצינות ומקפיד הייתה לפחות עלייה אחת “לא מוצדקת” (ואני בכוונה שמה את המונח במרכאות).
    כמו שהמדריכה המדהימה שלי מלי אומרת- אנחנו יכולים לשלוט על הדרך…על התהליך אבל לא על התוצאה. הגוף שלנו הוא מכונה חכמה שיש לה שיקולים וסדרי עדיפויות משלה (ותהיי בטוחה שירידה במשקל היא בתחתית סולם העדיפויות שלה מתוך צרכים הישרדותיים).
    לפעמים חום גדול גורם לצבירת נוזלים, לפעמים שינויים הורמונליים כמו מחזור/ביוץ יכולים להראות עלייה. לפעמים אנחנו נמצאים בסטרס בגלל משהו והגוף מפנה את עיקר משאביו לכיוון זה וזה בא על חשבון קצת חילוף חומרים. גם שינה לא מספיקה יכולה לפגוע בקצה חילוף החומרים.

איך אני מתמודדת?
    אני זוכרת שאני נמצאת בת-ה-ל-י-ך וככזה התוצאה ה”קובעת” לא נקבעת ע”פ שקילה מסויימת ובכך אני מסתכלת על התמונה הגדולה.
    בתמונה הגדולה שלי יש 21.600 קילו שירדו…
    בתמונה שלי יש אמונה בתהליך…
    בתמונה שלי יש עשייה מתמדת והקפדה…
    ולכן אין לי ספק שמה שמגיע לי בסוף יגיע!!!
    בנוסף, הצלחתי לשנות את התקליט שמנגן לי בראש מ”אוף איזה באסה, מגיע לי לרדת ולא קיבלתי אז עכשיו אני שוברת את הכלים ולא משחקים” לתקליט שאומר “נכון באסה. אבל מה שמגיע יגיע ובנתיים, במקביל, אני אדאג לבדוק את עצמי שוב האם באמת עבדתי לפי תוכנית כי כל יום לומדים ומשתפרים עוד קצת”
    אז יקירתי, אל תישכחי שכמו שאנחנו מלמדים את ילדיינו שגם כשניכשלים צריך לקום חזרה ולהמשיך להתאמן, כך גם אנחנו צריכים לנהוג.
    בהצלחה! (וסליחה שיצא קצת ארוך)

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות