חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום שמי מלכה אני בת 63 אמא ל3 בנים וסבתא של אלמוג, יובל וגיצוק. ההחלטה להגיע לקבוצה לקחה לי קצת זמן ורק לאחר שראיתי שכלתי ירדה 5 ק”ג ואחותה 18 ק”ג ידעתי שזה המקום הטוב בשבילי להצליח. המשקל שלי ההתחלתי היה 63.600 ק”ג. במשך 5 שבועות הצלחתי להוריד 3 ק”ג ואני מאושרת. הידיעה שאני באה לקבוצה היא אחריות מאוד גבוהה משום שאת מחויבת למדריכה, לקבוצה ולך עצמך. זה נתן לי מוטיבציה להצליח וחשבתי לעצמי איך עושים זאת. לאחר שהבנתי את הפרנציפ, אני יושבת כל יום רביעי מכינה את התפריט השבועי לכל הארוחות ובהתאם לתפריט אני מכינה רשימת קניות. העניין הוכיח את עצמו בצורה הכי טובה ואין מצב שאין לי מה לאכול. אני אוכלת כמו שעו כל 3 שעות ונהנית מארוחת הללילה עד מאוד. יש לי הרבה חינמים בבית והמנה המותרת היא חגיגה. ספורט אני עושה כל החיים כך שזה חלק מן השגרה שלי: שחיה, הליכה התעמלות הכל באופן עצמאי. המלצה לכולם תהיו מאורגנים ומסודרים והתוצאות לא יאחרו לבוא. החלום שלי הוא כשאצא לפנסיה להפוך להיות מנחה לנשים מעל גיל 50. בהצלחה לכולנו

אלמוני
    לא פעיל

אין “גיל” לשמירה על אורח חיים בריא ואת בהחלט אחת ההוכחות שלנו בקבוצות.
    בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

זה מוכיח שאין גיל להצלחה!
    מעריצה אותך. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

סבתות שלא מוותרות על איכות חייהן (כדי לשמור על הנכדים ובדרך שוכחות את עצמן).
    תמיד טענתי שכאשר אני אהייה סבתא אני אסייע כשאוכל אבל לא אהייה תחליף למטפלת.
    את יודעת מלכה את לא חייבת לחלום את בהחלט יכולה לבוא לפה קצת יותר ולתרום בעצותייך
    ומנסיונך. כייף לקרוא אותך ולשאוב ממך מוטיבציה לאיך צריכה הסבתא המודרנית והקולית לחיות את חייה מעריצה אותך…
    כל הכבוד!
    מאשי.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות