חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, אני משתתפת חדשה בפורום, נמצאת בקבוצה חודש וחצי.
    אני סטודנטית במשרה מלאה 🙂
    כרגע בתקופת בחינות… ואני פשוט מרגישה זוועה! עד כה היה לי קל לשמור על התפריט, לא חרגתי וממש שלא הרגשתי בכלל בדיאטה.
    כרגע עוברים עלי ימים ארוכים של לימודים למבחנים ואני פשוט מוצאת את עצמי בשלב מסויים רעבה! פשוט רעבה!
    קשה לי!! אני מנסה הכל.. אוכלת ירקות, שותה מרק 10, כל דבר שהוא אך עדיין תוך חצי שעה שוב מרגישה את הרעב מגיע.
    אני מניחה שחלק מהעניין זה גם הלחץ הנפשי בתקופה הזאת…
    אם יש פה מישהו שיכול לתת לי עצות מה עושים בתקופת מבחנים אני מאוד אשמח 🙂 אני מפחדת להישבר!!

אלמוני
    לא פעיל

אני אימצתי לי ארוחת בוקר משביעה שאושרה לגבי ע”י הדיאטנית.
    אשכולית אדומה חתוכה +שלוש כפות גרנולה לייט (אני מכין כמות בבית ונתן לבן הסטודנט שלי) +יוגורט 1.5% .
    לגבי המרק את צריכה להכין מרק ירקות שמשביע יותר ממרק 10 וחינמי כמוהו.שלבי כרובית ודלעת .
    תזכרי שמותר לך פופ קורן ליייט בתור פחממה.
    אם את כבר צריכה לחרוג נסי טוסטים מלחם חי דיאט עם גבינה בולגרית 3% וירקות אפשר בקופץ או כטוסט לחוץ.
    משה

אלמוני
    לא פעיל

היי…
    תקופת המבחנים היא אכן לא פשוטה וטומנת בתוכה התמודדות רבה ואף פיתויים שווים…בתקופתי כסטודנטית השתמשתי בעצות הבאות שקיבלתי מחברי קבוצתי האהובה..
    1. הכיני מבעוד מועד אוכל טעים ושווה (פחמימות מורכבות, תבשילי ירקות חינמיים, לזניה בשרית, פשטידות שוות).
    2. תמיד לשבת ללמוד על בטן מלאה.
    3. בעת הלמידה, להניח על השולחן קנקן מרענן של לימון ונענע טריים, או מרקים, קערת נשנשושי ירקות..
    4. לשים שעון מעורר לידי כל שעתיים וחצי לאכול…אכילה מסודרת מאוד עוזרת גם לריכוז…
    5. לישון כמו שצריך…
    6. לא לשכוח לעשות פעם ביום פעילות גופנית, אפילו של עשרים דקות רק…
    7. להזכיר לעצמי שוב ושוב שהאוכל לא באמת עוזר לי ללמוד ו/או להתרכז…ושאני רוצה לסיים את התואר רזההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי, גם אני כמוך סטודנטית, נמצאת בתקופה מבחנים יחסית עמוסה אבל דווקא בגלל שרוב הזמן אני בבית לומדת אז יותר קל לי ואין לי נפילות… אני אישית מקפידה ממש לאכול כל 3 שעות, אחרי ארוחת צהריים וערב שותה מרק 10 שממש ממלא אותי, אני אוכלת הרבה ירקות אם פתאום אני מרגישה צורך סתם לנשנש משהו, כל יום אני הולכת לחדר כושר למינימום שעה, זה מעביר לי את הזמן ומונע ממני התעסקות באוכל, נותן לי אנרגיות ללמוד וכמובן שחבל לי אחרי הספורט להרוס את הכל ככה שאני לא מנשנת…
    תחשבי שתקופת המבחנים זה זמני, עוד מעט זה נגמר, תתעסקי בלעבור את התקופה הזו בציונים גבוהים ופחות באוכל… תשתי הרבה הרבה מים, מרקים חמים ותשלבי ספורט… זה ממש עוזר…
    שיהיה לך בהצלחה! (:

אלמוני
    לא פעיל

אני הולכת לנסות הכל!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות