חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום היה יום שבאמת התחיל מתוכנן ואז נכנס לי משהו לא צפוי והייתי מחוץ לבית 8 שעות בלי התכוננות ואוכל מתאים, ממש ניסיתי לאלתר דברים שיחשבו בתוכנית ללא הצלחה אז יצא שחרגתי היום ואכלתי יותר כמובן כי לא היו לי ירקות או משהו שיכולתי לשבוע ממנו…
    מחר השקילה שלי ואני בטוחה שאראה עלייה במשקל וזה פשוט יבאס בטירוף כי היה לי שבוע לא רע בכלל והיום הזה די הרס לי:(
    מה לעשות? אני פשוט לא רוצה לתת לזה להשפיע עלי

אלמוני
    לא פעיל

לדעתי השקילה היא חובה.
    את בדיוק השבוע כתבת לי דבר נכון:
    ״זה בעצם כמו לוותר על השקילה- גם כשאני עולה במשקל וחורגת ויודעת שעליתי אני לא מוותרת על השקילה כי אז זו היסחבות ומפריזים יותר כי “יש לי עוד שבוע לתקן” אז גם על זה לא מוותרים..״

בדיוק כמו שאמרת, השקילה שלנו היא מין סוג של ״איפוס״ מתחילים שבוע חדש מהתחלה.
    גם אם עלית, אל תוותרי, כשאנחנו לא נשקלות אנחנו נותנות לעצמנו יד להישבר ולאכול שטויות.
    את יודעת שהיית טובה כל השבוע, שאכלת וששמרת לפי התוכנית ולכן את צריכה להיות גאה בעצמך! אתמול היה לך אילוץ לא צפוי וזה קורה לפעמים, אין מה לעשות.
    אנחנו צריכות להתאים את עצמנו לאילוצים ולעשות את הכי טוב שאנחנו יכולות.
    אז תשקלי, תאפסי את הגוף והמחשבות – תאכלי מותרת ותתחילי שבוע חדש ומדוגם כמו שאת יודעת :שמח1: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כולנו בני אדם, וקורים דברים בחיים שמפקששים לנו את התכניות, ומה לעשות שאין לנו מטה קסם שיארגן לנו ארוחות מסודרות בהנפת יד? 🙂
    אני אומרת – תישקלי כרגיל, תהיה התוצאה אשר תהיה, את יודעת שהשבוע שלך היה מוצלח, את יודעת שאת עשית הכל כדי להצליח ומה שלא בשליטתנו לא בשליטתנו ואם זה לא יבוא לידי ביטוי בשקילה הזו, מתחיל שבוע חדש ובשקילה הבאה זה יתבטא עם ריבית (חיובית כמובן) 😉
    תהיי חזקה, סוף העולם לא הגיע. זה רק ידרבן אותך להוכיח לעצמך שלמרות ה”נפילה” הזו את בחרת בדרך הנכונה ולא “אם כבר נפלתי אז נשתולל עוד שבוע”, כי זה מה שפספוס של שקילה יגרור אחריו…
    מחזיקה לך אצבעות ואם תצטרכי לשפוך את הלב אנחנו כאן :אוהב:
    בהצלחה! :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות