- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
19/03/2013 בשעה 16:16 #173184אלמונילא פעיל
כמעט חצי שנה בתכנית הורדתי 2 ק”ג בתקופה זו. :עצוב: :עצוב:
לא מחמיצה אף מפגש.
החלפתי 3 מנחים
לא מצליחה להתחבר בכנות וברצינות.שבוע יורדת 500 גרם ובשבוע שאחריו עולה.
יש לי עודף של כ 15 ק”ג ואני לא מצליחה להניע את עצמי ולהדבק לתוכנית ב 100%.
פשוט מאוכזבת ומיואשת….
:ph34r:13/04/2019 בשעה 11:59 #173187אלמונילא פעילשבוע שעבר הרגשתי כמוך..
שוחחתי עם תזונאית של התוכנית ואני נותנת הזדמנות..
ניסית זאת?
אגב, לא חייבים להתחבר למנחה, ולא לקונספט של הקבוצה..
גם לי הקבוצה לא עושה טוב ואני יוצאת מבואסת מהמפגשים..
אני מתייחסת למפגש כאל מקום להישקל בו, ולפני פסח כמקום לקבל טיפים..
יש גם תזונאים בקופת חולים..
ניסית?13/04/2019 בשעה 11:59 #173189אלמונילא פעילאת אוכלת מה שצריך בזמנים הקבועים?
כי אם לא, קצת קשה להאשים את התוכנית את יודעת..
ניסית דיאטות אחרות בעבר וכן הצלחת לרדת בהם? אם כן, מה שונה הפעם?ממליצה לך ךלהתקשר למשרד והתייעץ שם בנוסף.
בהצלחה!!
13/04/2019 בשעה 11:59 #173190אלמונילא פעילגם אני בתקופה האחרונה מצאתי את עצמי הולכת לאיבוד בתוכנית… ובחודש וחצי האחרון הייתי כמו יויו מבחינת המשקל. כמוך עד שעות אחה”צ הכל די לפי התוכנית אבל בערב ובסופ”ש לא אכלתי לפי התפריט. המנחה המדהימה שלנו (טל מהרצליה) דיברה באחד המפגשים שהכי טוב זה לבחור שינוי אחד קטן שאת רוצה לעשות השבוע ולהתמקד רק בו (למשל להקפיד על שתייה או לאכול את כל 6 הארוחות וכו' ). כל שבוע לבחור שינוי אחד קטן. תתפלאי כמה שינוי אחד יכול לשנות…
השבוע השינוי שבחרתי היה לעשות רישום. פשוט כתבתי כל מה שאני אוכלת. גם השבוע כמובן שזייפתי בסופ”ש וחרגתי מהמותרת.. ובכל זאת השינוי הקטן הביא לירידה של 800 גרם!
ממליצה בחום שתעשי אותו דבר… בהצלחה! :שמח1:13/04/2019 בשעה 11:59 #173191אלמונילא פעילתראי לכולנו קשה ויש תקופות יותר קלות ויותר קשות, אין ספק שאם רוצים לרדת במשקל זה כרוך בויתורים, תנסי לכוון את המותרת למשהו מדהים שאת מאוד אוהבת (לי זה עוזר) ואז אחריי זה יש תחושת סיפוק ומוטיבציה להמשיך
אי אפשר לזייף מחמש ולצפות לרדת, זה לא יקרה
לכולנו יש תקופות של יויו, מה שבטוח שלפחות לגביי עצמי אם לא הייתי בקבוצה , היויו הזה היה ביותר מקילו לשבוע :מבולבל:
תמיד תקחי את הטוב מהתהליך, תחשבי מה היה קורה לך בלי המסגרת…
ולגביי היומולדת, את חייבת לשנות את הגישה שלך, לא לומר חבל ש…, אלא לומר ביום ראשון יש שקילה ולמרות היומולדת אני אהיה מתוכננת ומתוקתקת וכן אני החלטתי לרדת אז אני ארד
לך צריך להיות חבל, את עושה את זה כי לך מפריעה המשקל העודף, את בתוכנית כי משהו שבר את גב הגמל והחלטת להגיע, אז עכשיו צאי לדרך עם מוטיבציה וכך גם לגביי החג, לא לבוא בגישה של פסח…פעם בשנה… אלא לבוא בגישה של הפעם אני עוברתצ אותו עם מינימום טעויות מקסימום שליטה. מניסיון התכנון עוזר
ושלא תביני לא נכון , גם אני עליתי בתהליך ושלומדים לקבל את זה בהבנה בלי לייסר את עצמנו, חוזרים לתוכנית, כי זה לכל החיים!!
שיהיה בהצלחה וחג שמח :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.