חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני עושה את התפריט של ה1200 ויש לי קצת בעיה. הגעתי כבר למשקל היעד שלי ואפילו אני מתחת ליעד שהצבתי לעצמי. אני עכשיו שוקלת 56.8 לפי הbmi הוא תקין .אך הבעיה שלי ב”ה שאני ממשיכה להרזות. האם זה נכון שישנה אפשרות להוסיף קצת פחמימות או משהו כזה? כי כולם משגעים לי ת'מוח שרזיתי יותר מידי וזה לא יפה כבר ושאני יעלה בקליורות האם צריך לעלות לתפריט 1500?אני משתדלת לעשות הליכה כל יום במשך שעה. אולי בגלל זה אני ממשיכה להרזות? ורציתי לשאול האם הדיאטה גרמה לכם לשנויים בגוף? מבחינת מחזור וכאלה?כי לי זה גרם קצת לשיבושים. אשמח לתגובתכם.

אלמוני
    לא פעיל

את נמצאת בקבוצה או שאת עושה את התהליך לבד? בעיקרון כשמגיעים למשקל היעד או לשמירה יש להוסיף אל התפריט הקבוע שלך עוד מנה מותרת קרי 2 מנות מותרות בשבוע…אני לא חושבת שיש קשר בין ההליכה להמשך הירידה במשקל..ספורט זה מאוד בריא כך שאין בעייה להמשיך!
    אם את אוכלת לפי תפריט מסודר לא מחסירה מאבות המזון ההכרחיים לגוף פחמימות חלבונים ושומנים אין סיבה שיגרמו לך שיבושים אלא להפך..בעיות הורמונליות נובעות בד”כ מדיאטות כאסח למיניהן ..
    כל הכבוד על הירידה המרשימה במשקל, חשוב שתסגלי את העקרונות של אכילה בריאה ע”מ לשמור על המשקל החדש להנות ולחזק את הגוף.
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

בקשר לשאלה הראשונה אני מציעה לך לפנות למוקד ולהתייעץ איתם או לבקש שיפנו אותך לדיאטנית מקצועית
    בקשר לשאלה השנייה- אצלי אישית זה גרם לשינויים כמו נשירה מאסיבית של שיער וגם המחזור כבר לא ממש סדיר, בא מתי שבא לו וממש לא בזמן :/
    עשיתי בדיקות דם, לא חסר לי כלום. אני מניחה שהגוף עובר מין זעזוע כזה. את יודעת, הוא התרגל לקבל כמויות גדולות, אוכל שמן ולא בריא וכו' ופתאום הכל הפך לכמויות מאוד קטנות, אוכל דל שומן וככה הוא מגיב לשינוי הזה
    אם זה תקין וזה אצל כל אחד? לא יודעת.. אני יודעת על עוד שתיים שעושות את אותה הדיאטה והן מספרות שגם אצלן זה ככה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות