חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי אני שירין חדשה בפורום ובצוני להתיעץ איתכם…. אני אחרי לידה במשקל 81 מזה שבוע אני בתפריט לפי ההנחיות באתרכם היקר, היום התפתיתי מול המשקל ועליתי עליו ואז נדהמתי שאני עוד באותו משקל 81 לצערי הרב… אני משתדלת לא להתיאש אבל אני חושבת על הסיבה לכך אולי לגף לוקח זמן עד שהוא מגיב?? ממתינה לתשובתכם!!

בהערכה רבה

אלמוני
    לא פעיל

היי שירין..
    ברוכה הבאה לפורום:)
    דחוף זה רק שאלה של חיים ומוות ואין פה כאלו, אז בבקשה לא להשתמש במילה הזו יותר..זה שכותבים לי דחוף לא אומר שהתשובה תגיע מהר יותר, כשאני ליד המחשב אני עונה לכולם..על הכל..
    לעניינו, הגוף הנו מכונה חכמה אבל הירידה במשקל לא עובדת בשיטה של “תוכנית כבקשתך” ולכן איננו מקבלים תוצאות באופן מתמטי..היי סבלנית, המשיכי בתוכנית..עודף המשקל לא מצטבר בבת אחת וגם לא יורד בבת אחת..מדובר בתהליך..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב, מזל טוב על הלידה. שאלה כמה זמן את אחרי לידה? אם הזמן הוא קרוב יחסית אז לוקח לגוף להתאושש מהלידה, וזה גורם לפעמים לגוף לרדת בקצב איטי יותר וחוץ מזה תמשיכי לעשות תוכנית ולפעמים לגוף לוקח קצת זמן להתרגל לשינויים אז אל תתיאשי מהר קחי את הזמן ותראי תוצאות היאוש והלחץ גם גורמים לעצירה בירידה או בעליה אז לאט לאט בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

אני הייתי בשמירה בזמן שנקלטתי להריון,כן כן עם הבטן השטוחה הסופר היפראקטיביות ושמחת חיים.. במהלך ההריון הרשתי לעצמי והוספתי למשקלי 32 קילוגרם מפחיד הא? זהו שהיום 7 חודשים אחרי-בזכות הקבוצה בזכות האתר בזכות התמיכה פה בזכות הגוף שעוזר לי להפטר מהקילוגרמים ירדתי כבר 22 קילו.. נכון היד עוד נטויה אבל אני בדרך הנכונה תפסי את זה חזק ולכי עם זה עד הסוף הגוף שלך רוצה לרדת תעזרי לו.. מה שעזר לי הכי הרבה אלה היו המים ותקני לך חגורת בטן טובה חזקה כל יום שעה וחכי לתוצאות… בהצלחה חמודה ותהני מהבונבון הקטן/ה!!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות