- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 8 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
07/08/2012 בשעה 9:01 #204828
אלמוני
לא פעילירדתי במשך חצי שנה 9 ק”ג וזה הישג משמעותי בשבילי לאור ניסיונות רבים וכושלים. כדי להראות ממש טוב אני צריכה לרדת עוד 5 ק”ג פחות או יותר וכאן נתקעתי. [אני שוקלת כרגע 59 והגובה שלי 1.59]. אם יש משהו שאני לא מצליחה ליישם זה את עניין ארוחת הבוקר- הכי קל לי לדלג עליה “ולחסוך קלוריות”. אני ממש לא מגיעה מורעבת לארוחת צהריים ולא בולסת כל היום…. אני יודעת שזה הכי נכון לאכול בבוקר אבל אני ממש מפחדת!!! שאם אתחיל לאכול בבוקר ייפתח לי התאבון לכל היום ואעלה בחזרה את כל מה שהורדתי בעמל רב… מה לעשות??? אשמח למענה. המשך יום נפלא, ליאת
14/04/2019 בשעה 2:51 #204830אלמוני
לא פעילהיא בשביל לקבל אנרגיה לכל היום וחא לבוא מורכבים ליתר ארוחות היום :שמח1:
14/04/2019 בשעה 2:51 #204832אלמוני
לא פעילאמרתי לעצמי נהפוך הוא אפשר לחסוך קלוריות אבל בעצם לא חסכתי כלום. הגוף דורש את האוכל תוך שעה מהקימה, כל סדר הארוחות מסתדר באותו היום, אין מצב של לטרוף בארוחות וגם כמובן אחלה אנרגיה. מלבד זאת לא הגעת לשמירה עם הגובה והמשקל שלך?
14/04/2019 בשעה 2:51 #204834אלמוני
לא פעילארוחת הבוקר בעצם שוברת את הצום שאנחנו נמצאים בו בלילה ומודיעה לגוף שהתחלנו את היום.
ארוחת הבוקר, עד כמה שאני יודעת, בעצם היא הסטרטר של תהליך חילוף החומרים (שיורד כמעט ל0 במהלך השינה).
לכן את יכולה להסתכל על זה כאילו כל זמן שלא הודעת לגוף על תחילת היום הוא ממשיך ב”מתכונת לילה”, ושורף פחות אנרגיה, וזה כמובן ההפך ממה שאנחנו שואפים..בקיצור, קחי לך שבוע או שבועיים ניסיון ותדבקי בתפריט מתחילתו ועד סופו (או לפחות מתחילתו)- שווה..
14/04/2019 בשעה 2:51 #204835אלמוני
לא פעילגם אני כמוך, גובה ומשקל כרגע אותו דבר.. כלומר גובהי 1.72 ורק עכשיו אני מתחילה לשבור את מחסום ה-71 קילו. מעוניינת להגיע ל-65. אל תורידי ארוחות, אל תדלגי על ארוחות, תאכלי לפי התפריט במדויק ותשתי הרבה מים.
קחי בחשבון שהתפריט לא בנוי לפי לאכול מתי שרעבים, אין כאן פונקציה של חסכון בקלוריות – יש היגיון שעומד מאחורי חלוקת הקלוריות לאורך כל היום, ואף חלוקת אבות המזון- זה שאנחנו לא מבינים את זה מבחינה פיזיולוגית זה לא אומר שזה לא עובד. אז קחי את זה כמו שזה – תפנימי שהתכנית עובדת כשעושים אותה בדיוק, אבל בדיוק כמו שצריך.לגבי עיצוב הגוף- אם יש בעיה עם חלק ספציפי, אז תעבדי על אותו חלק – שיעורי עיצוב ותרגילים המיועדים לאותו אזור. אף אחד לא מבטיח שתרדי במשקל בדיוק באותו חלק שכרגע הוא טיפה יותר רחב, אבל אם תשלבי ספורט ספציפי תרגילים לאותו חלק, אז תוכלי לעצב אותו יותר.
שיהיה לך הרבה הצלחה ויותר מזה תתאזרי בהרבה סבלנות.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.