חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, שמי רוית
    אתמול הצטרפתי לתוכנית שלכם, והיום אכלתי סנוויץ' גבינה קל+ ירקות בשעה 7:30 בבוקר.
    ובשעה 12 אכלתי עוד סנוויץ' גבינה צהובה קל + ירקות.
    בנוסף אכלתי במהלך היום: קלמנטינה ותפוח.
    בסביבות 19:00 בערב הגעתי הביתה ואכלתי” אורז+תפוח אדמה+עוף.
    אני מרגישה ששל היום די שמרתי ושהגעתי הביתה אכלתי ממש הרבה.
    רציתי לשאול איפה אני עומדת מבחינת הדיאטה שלכם?אייך להמשיך…?
    תודה מראש;)

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל לא ברור איזו דיאטה התחלת 1200 או 1500 קלוריות? והשאלה היא איזו דיאטה הכי מתאימה לך מבחינת הנתונים ההתחלתיים שלך.
    שימי לב שעלייך לאכול כל שעה וחצי עד שלוש שעות ארוחה קטנה וזו ע״י לשמור על רמת סוכר מאוזנת בגוף כדי שרמת הסוכר לא תרד ואז ״תתנפלי״ על האוכל כמו שקרה לך בערב (על אף שלא ציינת כמויות ולכן לא ניתן לדעת האם אכלת כמות כמו שצריך או לא).
    הקפידי מעכשיו על הפרשי הארוחות כמו שצריך, שתי הרבה מים ועברי על התפריט שוב ושוב ע״מ שתאכלי בדיוק מה שצריך. תסתכלי בקבוצות התחליפים בצד והחליטי מה הדברים שאת אוהבת ויעזרו לך להיכנס לדיאטה ביתר קלות, מהר מאוד את תדעי בע״פ מה מותר ומה אסור ומהם הכמויות אבל בינתיים היצמדי לדף.
    וכמובן, תתפנקי על מנה מותרת מתוכננת מראש, בנוסף לארוחות ועד 600 קלוריות.
    שיהיה המון המון בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

כפי שיהל כבר אמרה, לא ברור איזה דיאטה את עושה של 1200 או 1500
    עליך לאכול בין שעה וחצי עד שלוש שעות לא מעבר לשלוש שעות, לשתות לפחות 12 כוסות מים, לא ציינת כלל לגבי מים, בארוחת ערב, אכלת שתי מנות פחמימה תפוח אדמה ואורז – מותר פחמימה אחת וגם לא כתבת מה הכמות שאכלת?
    אני ממליצה לך לעבור שוב על החוברת שחולקה בקבוצה ועל התפריט שקיבלת, תראי שאם תעשי בדיוק לפי התוכנית את תורידי במשקל יפה מאוד. חשוב לא לדלג על ארוחות ולאכול בזמן, לשתות מים והמשיכי בתוכנית אל תתיאשי, הכול עובד פה כמו שצריך.
    בכול מקרה, טוב שהגעת לפורום זה המקום הנכון להיות בו ולקבל עזרה ותמיכה
    שיהיה בהצלחה :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות