חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יש לי יום הולדת בראשון ואני והחבר נוסעים לצפון משבת .. אני רוצה לעשות לי מותרת בראשון וגם בשבת,ואני עושה מותרת פעמיים בשבוע כי אני שומרת על המשקל.
    עכשיו אם אני אעשה מותרת בחמישי ושבת ואז בראשון שהמותרת של ראשון ירד ממותרת אחת בשבוע הבא . השאלה אם זה מסוכן ואני אעלה במשקל ? ועדיף לוותר על שבת ולעשות מותרת בחמישי שישי ואז בראשון .
    מקווה שלא ממש סיבכתי עם השאלה הזאת 🙂
    אשמח לתשובה , תודה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

דבר שני, מתי את נשקלת?
    אם השקילה היא בין המותרות אז בסדר.. אבל אם לא אז טכנית היא לא “יורדת” מהשבוע שאחרי..
    אני חושבת שלא כדאי לסבך את זה ואכול כמו שאת רגילה כדי לא לחרוג :אוהב:
    מקווה שלא סיבכתי אותך בתשובה שלי

אלמוני
    לא פעיל

היות ואת רוצה להנות מאוכל, ואני מבינה אותך לגמרי, אבל זה דיי מסוכן לגוף להוסיף לו 1800 קלוריות בשלושה ימים,
    עצה שלי ממקום טוב תנצלי את החינמיים:
    יין לבן/ אדום 2 כוסות בשבוע אפשר לשלב אותם פיר יומיים,
    עוגת יום הולדת- אחלה מותרת – משולש עשיר ואז את יכותה לשלב לידו איזה כוס יין חינמי,
    יש בנוסף גלידות קרח חינמייות*5 ליום
    3 מותרות בשלושה ימים זה יציאה מהמסלול ובקלי קלות יעלו לך ב- 5 קילו חס וחלילה, ולכן יש שפע אוכל בתפריט ומאוד מהנה- תנצלי אותו,
    תחליפי ארוחת צהריים בערב, ואז תהני מבשר, תפו”א, סלט טוב, וטחינה
    הייתי חייבת להיות כנה איתך על מנת שלא תחווי עליה ואז תסכול, תמיד יש אירועים משמחים ונקווה שתמיד יהיו רק שמחות אבל לא צריך שיעלה לך במשקל- כמו כנס כבד :מאושר:
    באהבה ממני, אני אסיים בטיפ שנתנה לנו המדריכה היקרה שלנו- תשאלי את עצמך בכל בחירה אם מגיע לך או לא מגיע לך ארוחה מסויימת/ חטיף מה שזה יהיה?
    מזל טוב תהני מהאווירה וזמן איכות יקריתי :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות