חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני נמצאת באחת הקבוצות באופן קבוע בלי לפספס אף מפגש כבר 7 חודשים (פחות 13. ונשאר 4 ליעד)
    הקבוצה היא ביום ושעה ממש לא נוחה לי (ואין עוד קבוצות באיזור) אבל חלי עשה לי כ״כ טוב שזה בראש סדר העדיפויות.. ועכשיו לשאלה..
    נראה לכם (מנסיונתכם) כ״כ נורא אם לא אחדש שבועיים וכמובן כמובן שאמשיך לבד כרגיל? זה כ״כ יקל עלי בתקופה הקרובה של המבחני סמסטר.
    אני פוחדת שכשיוצאים מ ״לשלם למסגרת״ אז אפשר לעגל פינות בהקפדה על התוכנית. לא בא לי לעצור את הירידה ואם זה יפריע אני יעשה את המאמץ ואגיע גם בתקופה הלחוצה הזאת…
    תודה למי שהגיע עד כאן :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

גם אני חשבתי כמוך שמה יקרה אם שבועיים לא אגיע אבל אח”כ קבלתי ריבית דריבית ועליתי… ומצד שני יש כאן כאלה ששומרות מעולה לפי התפריט, זה תלוי הרבה במשמעת העצמית שלך!!

אלמוני
    לא פעיל

אבל אני לא בעד.

דבר ראשון, לא כדאי להפסיק דבר שעושה לך טוב. העובדה שזה קצת פחות יתאים ללו”ז שלך בזמן הקרוב היא לא סיבה מוצדקת. אם היית אומרת שזה קשה לך כלכלית ואין לך ברירה ואת חייבת לוותר אז לא הייתי כותבת לך את הדברים האלה. ממליצה לך כן להתמיד ולהמשיך ללכת אפילו אם זה רק כדי להישקל. כל האופציות פתוחות. יכול להיות שתעשי הפסקה ובזמן הזה תרדי ויכול להיות שלא ואחכ תתחרטי על זה.

אלמוני
    לא פעיל

אני גם בתקופת מבחנים ואני מתכוונת ללכת.
    אל תשכחי שהקבוצה נותנת לך גם מוטיבציה להשקיע בעצמך, להתמיד ולפעול כדי להשיג את המטרות שלך. רלוונטי גם לתקופת מבחנים. לדעתי זה מפקס אותנו ונותן לנו כיוון בלי קשר לתזונה שלנו.
    על אחת כמה וכמה, בתקופה כזו עמוסה, למה לפספס מפגש ולהסתכן בכך שתרגישי שהמפגש חסר לך ותתחרטי שלא הלכת? לי אישית זה היה יושב בחלק האחורי של הראש.

תשקיעי את הזמן הזה, נשמע שזה חשוב לך. :מאושר:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות