חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #115047
    אלמוני
    לא פעיל

    הי, בימים אלו רץ באינטרנט מתכון ל”לחם לפסח”, אז למי שראה ושאל את עצמו..
    זה די נחמד והאני אישית הייתי מגדירה את זה כעוגת טחינה..

    המתכון הוא –
    6 כפות טחינה
    4 כפות דבש
    4 ביצים
    1 כפית אבקת אפיה

    (כל זה בתבנית אינגליש קייק, חצי שעה בתנור)

    בקיצור, בדקתי ואם מחלקים ל10 פרוסות זה כ80 קלוריות לפרוסה.

    וכאן מתחילה השאלה – להחשיב כפחמימה? כי זה יכול אולי להיחשב שומן בגלל כמות הטחינה..

    מה אתן אומרות? מי יודעת?

    #115048
    אלמוני
    לא פעיל

    יש במתכון המון מרכיבים של שומן – זו בעיה.
    תחשבי שטחינה ודבש הם שומן ובנוסף יש לך 4 ביצים שהם חלבון.
    כרגע מתעלם מאבקת האפייה כי היא זניחה..
    לדעתי אפשר לשלב את זה בצורה כלשהי שומן+חלבון לארוחת ארבע.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות