הי, בימים אלו רץ באינטרנט מתכון ל”לחם לפסח”, אז למי שראה ושאל את עצמו.. זה די נחמד והאני אישית הייתי מגדירה את זה כעוגת טחינה..
המתכון הוא – 6 כפות טחינה 4 כפות דבש 4 ביצים 1 כפית אבקת אפיה
(כל זה בתבנית אינגליש קייק, חצי שעה בתנור)
בקיצור, בדקתי ואם מחלקים ל10 פרוסות זה כ80 קלוריות לפרוסה.
וכאן מתחילה השאלה – להחשיב כפחמימה? כי זה יכול אולי להיחשב שומן בגלל כמות הטחינה..
מה אתן אומרות? מי יודעת?
יש במתכון המון מרכיבים של שומן – זו בעיה. תחשבי שטחינה ודבש הם שומן ובנוסף יש לך 4 ביצים שהם חלבון. כרגע מתעלם מאבקת האפייה כי היא זניחה.. לדעתי אפשר לשלב את זה בצורה כלשהי שומן+חלבון לארוחת ארבע.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך