חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #123858
    אלמוני
    לא פעיל

    היי לכולם.

    לאחרונה אני רוצה לעבור לתפריט הטבעוני.
    אני עושה את זה בהדרגה וראיתי בתפריט הטבעוני של חלי ממרח שעועית שאפשר להשתמש ב2 כפות שלו כתחליף למנת חלבון גבינה.

    להלן המתכון למי שלא מכירה:
    כוס שעועית לבנה מבושלת ( אני השתמשתי בעדשים שחורות)
    כף טחינה גולמית
    בצל ושום
    הכל מטגנים ושמים בבלנדר..

    בעיקרון זה 6 מנות שכל מנת חלבון זה 2 כפות מהממרח.

    ד”א הוא טעים:)

    עכשיו השאלה-

    האם זה בסדר לערבב את המתכון עם תפריט רגיל של 1200? או שזה מיוחד ומותאם לטבעונים?
    האם זה מוגבל בשימוש שבועי כל עוד אני לא בתפריט הטבעוני?

    תודה רבה על העזרה!

    #123859
    אלמוני
    לא פעיל

    😉

    #123860
    אלמוני
    לא פעיל

    כי בא לי להכין את זה גם. נשמע טעיםםם
    תגידי, כמה זמן זה מחזיק במקרר? אם זה מחזיק יפה זה יכול לסגור לי הרבה פינות

    איך את משלבת אותו בארוחה? עם מה?

    #123861
    אלמוני
    לא פעיל

    להבנתי אין עם זה בעיה גם אם את לא בתפריט טבעוני.
    שעועית היא קטניה שמשמשת גם כחלבון.
    ברשימת התחליפי חלבון כאן באתר רשום שמנת חלבון=חצי כוס קטניות.
    אז נכון שהטחינה קצת מבלבלת ובעיקרון היא משמשת כמנת שומן ורק בתפריט טבעוני היא משמשת כחלבון.
    אבל- מדובר בכף אחת על כל הכמות (6 מנות) וגם נכתב כאן בפורום לא אחת שמדי פעם ניתן להחליף את מנת החלבון בטחינה או אבוקודו גם בתפריט לא טבעוני. כך שזה בסדר.
    אני קצת “קרציה” אז הייתי מחכה שאורנה תאשר סופית.
    כי באופן כללי הכמויות כאן לא נשמעות לי הגיוניות (יש כאן 2 מנות חלבון ומנת שומן שהופכים ל6 מנות חלבון בסופו של דבר) וזה נראה כמו מתכון שהדיאטנית אישרה אז יש פה אני מניחה כל מיני הגיונות אחרים….

    בכל אופן, ההיגיון הבריא אומר לי שזה בסדר.
    מדי פעם בטוח לא הייתי חוששת מזה, ביחס לבאופן קבוע שווה שאורנה תאמר את דעתה המוסמכת.

    מקווה שעזרתי קצת.
    סוף שבוע נעים

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות