היי לכולם.
לאחרונה אני רוצה לעבור לתפריט הטבעוני.
אני עושה את זה בהדרגה וראיתי בתפריט הטבעוני של חלי ממרח שעועית שאפשר להשתמש ב2 כפות שלו כתחליף למנת חלבון גבינה.
להלן המתכון למי שלא מכירה:
כוס שעועית לבנה מבושלת ( אני השתמשתי בעדשים שחורות)
כף טחינה גולמית
בצל ושום
הכל מטגנים ושמים בבלנדר..
בעיקרון זה 6 מנות שכל מנת חלבון זה 2 כפות מהממרח.
ד”א הוא טעים:)
עכשיו השאלה-
האם זה בסדר לערבב את המתכון עם תפריט רגיל של 1200? או שזה מיוחד ומותאם לטבעונים?
האם זה מוגבל בשימוש שבועי כל עוד אני לא בתפריט הטבעוני?
תודה רבה על העזרה!