חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שבנות שאלו בפורומים שאלות אני פשוט בתקופה סופר לחוצה ואין ליד דקה לנשום…מקווה שאתפנה בימים הקרובים להשיב על השאלות:) אז ההתייעצות שלי מתקשרת לשקילה שיש לי מחר על הבוקר.
    אני ממש מקפידה על התפריט והדבר היחיד שהיה שונה השבוע זה שהמותרת שלי חרגה אבל לא בטירוף, בכל זאת אני מרגישה שעליתי 🙁
    ועכשיו לדילמה…
    יש לי השבוע מבחן ממש חשוב ואני מפחדת שכמו בעבר כשראיתי עלייה זה השפיע לי באופן אוטומטי על המצב רוח, אני מתה על התהליך הזה אבל ממש קשה לי עם השקילות!מצד אחד ניסיתי בעבר לא להישקל למשך תקופה אבל כן לשמור על התפקיד והנזק היה עלייה של 3 קילו בחודשיים (ולא הייתי בשמירה) ומצד שני כל יום ראשון אני נכנסת ללחץ וסטרס, מקפידה על כל גרגיר שלא יחרוג ואוכלת סרטים לפני כל שקילה… אני כבר לא יודעת איך כדאי לפעול אז אם יש לכן טיפים איך למתן את הלחץ לפני השקילה ולהיכנס לפרופורציות אני ממש אשמח לשמוע כי אני כל כך אוהבת את האורח חיים הזה אבל השקילות גומרות אותי! אני עליתי את הקילו שלי מאז היום הולדת שבוע שעבר דייקתי ונשארתי במקום והשבוע יש לי הרגשה שאעלה למרות שאין סיבה! אני ממש מדייקת ועושה ספורט! קיצור help!!

אלמוני
    לא פעיל

אני ממש מבינה אותך… התחלתי לפני שלושה שבועות לעשות את התפריט של חלי. בשבועיים הראשונים היו ירידות והשבוע משום מה עליה של 300 גרם.
    אני אוכלת בדיוק מה שבתפריט וטורחת כל יום לחתוך סלט/ לבשל ירקות. וזה הרבה הרבה פחות ממה שהייתי אוכלת לפני כן… אז אני ממש לא מבינה למה אני צריכה כ״כ להתאמץ אם בסוף אני עוד עולה… זה ממש מתסכל..
    אבל אני מנסה להזכיר לעצמי את המטרה ואת זה שבעצם עברתי לתזונה בריאה יותר וזה חשוב גם מבחינה בריאותית ואני מקווה שאמשיך להתמיד בלי נפילות.. במיוחד לפני פסח… שזה ממש מלחיץ אותי שעד שהתחלתי לשמור ולרדת אני אפול בפסח ויעלה הכל בחזרה…
    בקיצור… חשוב להיות חזקים ולהסתכל לטווח ארוך יותר…
    בהצלחה לכולנו :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות