חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי איה.

ראיתי שרשמת לי שהארוחות הערב אנחנו אוכלים יותר מדי חלבון. אבל… בתפריט של ה-1500 כתוב שאפשר לאכול 2 מנות חלבון. נגיד- פעמיים 2 כפות קוטג' 5% או 2 כפות קוטג' ומעדן דיאט. אתמול בערב באמת הרגשנו כאילו האוכל לא נגמר. אשמח אם תוכלי לעזור לנו בהכוונה:

אתמול אכלנו:
    בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם עלה חסה וחביתה מביצה אחת עם תרסיס שמן, ירקות חתוכים.

ביניים: 2 פרוסות לחם קל, כף טחינה הום מייד (נוזלית), עלה חסה, 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן וירקות. בעלי אכל תפוח, אני אכלת בננה.

צהריים: בעלי אכל ירקות מוקפצים עם כפית שמן וחצי כוס איטיריות שעועית. ליד זה אכל 100 גרם סרדינים ברוטב עגבניות.
    אני אכלתי ירקות חתוכים, 2 ביו 1.5% ללא סוכר ו2 כפות גרנולה רגילה (אין סוכר אבל יש דבש).

ביניים: חטיף אנרג'י ותפוז.

ערב: מרק ירקות (אותו אחד מיום ראשןן, רק שתבלתי עם פלפל גרוס וגרגירי צ'ילי), ירקות חתוכים, כף טחינה, חצי כוס אורז צהוב (מלח, פלפל וכורכום). בעלי אכל 3 כפות קוטג' 5% ו100 גרם סרדינים. אני אכלתי 4 כפות קוטג' 5%. וזה היה המון המון אוכל. מה עושים???

לילה: בעלי אכל 2 תותים, קיווי אחד וביו. אני אכלתי 2 עמק ביס ולא יכולתי להכניס פרי.

מה עלינו לאכול כארוחת ערב מבחינת כמויות?

תודה!

אלמוני
    לא פעיל

היי עליזה..
    1. בארוחת ערב אוכלים חלבון וחצי ולא 2 חלבונים אז 3 כפות גבינה או מעדן וכף גבינה או כף גבינה וחצי מעדן..
    בנוגע לרישום:
    בוקר – לא מגיע מנת שומן ולכן או חביתה בלי שמן או ביצה קשה או 2 כפות גבינה
    ביניים – יופי
    צהריים – 200 גרם סרדינים כמנה בשרית, איפה א.צהריים שלך? גרנולה לייט בתוכנית בלבד..
    ביניים – יופי
    ערב – יותר מדי חלבונים או סרדינים או קוטג..ולגבייך 3 כפות קוטג כחלבון וחצי..
    בהצלחה !

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות