אני עושה ארוחת צהריים של סושי (שבתוכנית) מצרפת לזה כדורי עוף מטוגנים עם רוטב חמוץ מתוק, ולקינוח חטיף פופקו של אוסם שהוא ממש מספק ומשביע (360 קלוריות) + חבילת הרשיז מיני 220 קלוריות + תוספת נוספת עד 100 קלוריות השבוע הוספתי למשל את השוקולד בלונדי או קינדר בואנו אחד
עכשיו אשמח להתייעץ בנושא
אני אוכלת את המותרת הזאת כבר 3 פעמים… פעם אחת ירדתי קילו ( אבל זה היה אחרי החגים אז זה היה סוג של ירידה כתוצאה מהחזרה המדוגמת לשגרה – לא שזה לא נחשב :לשון: ) , פעם אחת ירדתי 400 גרם , והשבוע ירדתי עוד 400 גרם אבל אני עושה ספורט ממש אינטנסיבי של 3-5 פעמים בשבוע אירובי אז גם שורפת הרבה קלוריות…
המתוק אצלי מחושב ומגיע לסביבות 600 אבל אני לא עומדת בפיתוי וכל פעם מזמינה גם את הכדורי עוף האלה … שממש מספקים!
אומנם לא ראיתי עלייה עד עכשיו אבל אני מפחדת שזה קצת תוקע אותי… מצד שני ברגע שזו המותרת שלי היא כל כך מספקת שאין לי חשקים בכלל כל השבוע …
אז כמובן שזה מתבקש לומר להוריד את הכדורי עוף אבל קשה לי לוותר חחח
קיצור מה הייתן עושה במקומי?
נ.ב
החישוב שלי היה כזה…
כשהולכים למסעדה למשל ומזמינים קינוח נגיד וופל בלגי עם גלידה או המבורגר וצ'יפס זה לא יכול להיות סופר מדויק וזה בטוח חורג מה600 קלוריות… אבל השיקול שלי אם מה שאני אוכלת לא נחשב שתי מותרות או שזה שולי?