היי
היום לראשונה עשיתי חזה עוף בתנור עם ירקות לא מטוגן יצא מאוד מאוד טעים אבל…נראה לי שחטאתי בכמות השמן ורציתי להתייעץ כדי לתקן להבא.
אז ככה:
הירקות- גמבה, פלפל צהוב, בצל, קישוא, חציל, פטריות טריות
הרוטב- 3 כפות שמן זית, כף רוטב טריאקי, 2-3 כפות מים, כף רוטב צי'לי מתוק, 2-3 קוביות שום כתוש, פפריקה,גריל עוף. מערבבים הכל שופכים מעל הירקות בתבנית ומעל שמים את החזה עוף – מברישים את החזה עוף בחלק מהרוטב. מכסים בניר אלומניום לתנור כחצי שעה, מסירים את הכיסוי לעוד 10 דק' לצורך השחמה.
אני חייבת לציין שיצא ממש טעים גם בעלי שלא בדיאטה ממש נהנה, התבנית שיצאה די גדולה עם הרבה ירקות ונשאר גם למחר.
מה דעתכם? איך לתקן את נושא השמן?
אשמח לחוות דעתכם והמלצות יתקבלו בברכה
שבת שלום!!