חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #192335
    אלמוני
    לא פעיל

    היי
    היום לראשונה עשיתי חזה עוף בתנור עם ירקות לא מטוגן יצא מאוד מאוד טעים אבל…נראה לי שחטאתי בכמות השמן ורציתי להתייעץ כדי לתקן להבא.

    אז ככה:
    הירקות- גמבה, פלפל צהוב, בצל, קישוא, חציל, פטריות טריות
    הרוטב- 3 כפות שמן זית, כף רוטב טריאקי, 2-3 כפות מים, כף רוטב צי'לי מתוק, 2-3 קוביות שום כתוש, פפריקה,גריל עוף. מערבבים הכל שופכים מעל הירקות בתבנית ומעל שמים את החזה עוף – מברישים את החזה עוף בחלק מהרוטב. מכסים בניר אלומניום לתנור כחצי שעה, מסירים את הכיסוי לעוד 10 דק' לצורך השחמה.

    אני חייבת לציין שיצא ממש טעים גם בעלי שלא בדיאטה ממש נהנה, התבנית שיצאה די גדולה עם הרבה ירקות ונשאר גם למחר.

    מה דעתכם? איך לתקן את נושא השמן?

    אשמח לחוות דעתכם והמלצות יתקבלו בברכה

    שבת שלום!!

    #192337
    אלמוני
    לא פעיל

    מנת שומן זוהי כפית שמן..לא כף..
    ובטח שלא 3..זה המון שמן.
    ניתן לשים כפית ולהשתמש בתרסיס שמן בשביל לשמן את התבנית.

    #192339
    אלמוני
    לא פעיל

    את יכולה לעשות את אותו דבר בלי שמן.
    על הירקות את יכולה לרסס טיפה מתרסיס ועל העוף לא תרגישי בכלל שאין שמן.

    ניתן גם להשרות אותו לפני במרינדה שהכנת אפילו כמה שעות והוא סופג יותר טוב את הטעמים ויוצא יותר טעים.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות