חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני שלוש שנים כבר בתוכנית מתוכם 2 וחודשיים בשמירה הורדתי 18 קילו ואני לא מצליחה לחזור לתוכנית אני כבר כמה חודשים שומרת אבל לא במדוייק מעגלת פינו מרשה לעצמי יותר מדי ועליתי 2 קילו יותר מהשמירה משהו שלא קרה לי במהלך כל תקופת השמירה שלי
    אני פשוט לא מצליחה להתארגן לא מצליחה לשמור ולחזור לכושר מאז שנקעתי את הרגל עבר כמעט שנה
    אני באמת התייאשתי ואני מפחדת שאם אצא מהקבוצה לגמרי יעלה במשקל יותר משני הקילו האלה נשחקתי הכל נהיה משמעם התפריט התחליפים עברתי על כל מה שיש
    אשמח להצעות לעזרה עם מישהי גם עברה משהו דומה 🙁

אלמוני
    לא פעיל

עוד חודשיים סוגרת 3 שנים.
    אחרי ירידה של 24 קילו, עלייה של ארבעה (אני מפחדת להישקל אבל בטוחה שעליתי יותר מזה) קילו בחמישה חודשים האחרונים.

כבר לקחתי החלטה להתאפס, שבועיים היו סבבה ושוב לא מוצאת את עצמי.

שלא כמוך אני לא בקבוצה ואתמול כבר היו לי מחשבות שאולי אחרי שנתיים מחוץ לקבוצה כדאי לחזור. בינתיים החלטתי לתת לעצמי הזדמנות נוספת.

לוקחת כל יום כאתגר.
    הגעתי למסקנה שאני אוכלת בעיקר כשאני לבד. שאף אחד לא רואה. ואני אוכלת אוכל רגיל לא מחפשת את המתוק או את מה שאסור…
    למזלי חבר שלי רואה שאני ממש על סף מצוקה והסכים לעשות איתי הליכות כי הוא יודע שמאוד קשה לי לבד. כלומר, לא קשה לי פיזית אבל זה בהחלטה יעודד אותי אם הוא ילך איתי ולא אצטרך ללכת לבד.

אין לי הצעות בשבילך אבל אני בהחלט חושבת שאם את בקבוצה אז תישארי בקבוצה.
    תשתדלי ללבוש את הבגדים הכי צמודים שלך, ככה שתרגישי כל גרם שאת עולה. ושלא תהיה לך לגיטימציה לעלות עוד. אני מקווה במקביל גם שאין לך ג'ינסים ישנים, ואם יש אז תזרקי או תתרמי אותם.

מצטערת שאין לי יותר מידי עצות בשבילך, כמו שאמרתי אני די נמצאת באותו מקום יחד איתך אז חוץ מלהזדהות איתך, ולחפש עזרה יחד איתך, מאוד קשה לי לעודד אותך.

אלמוני
    לא פעיל

ראי כמה זה עניין של מאיזו נקודת מבט מסתכלים על זה:
    ירדת כבר 18 ק”ג ונמצאת בשמירה לא מעט זמן.
    אני חושבת על כך ש-18 ק”ג הם שליש (!) מהמשקל אותו אני צריכה לרדת.
    אני חושבת שכדאי לך להיזכר בתחילת הדרך (ואני כעת בתחילת דרכי).
    אמנם לא מעט זמן עבר מאז, אבל את ראויה לכל הפרגון ולכל ההערכה על הדרך הנהדרת שעשית!
    הגעת לשלב השמירה!
    נכון שזה השלב הקשה, אבל עשית זאת ותוכלי להמשיך בכך, כי כבר הוכחת לעצמך שאת יכולה.
    זכרי כמה רע היה לפני שהגעת לתוצאות שהגעת, ומה גרם לך להתחיל את התהליך, ושאבי מכך מוטיבציה להמשך.
    כל הכבוד! ובהצלחה רבה בהמשך

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות