חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איה שלום שוב,

אני מנסה לתכנן את התפריט למחר.

מכיוון שאני לא מתמצאת בתפריטים יש לי כמה שאלות:

1. ראיתי שבערב יש תפוח עץ אפוי. דפדפתי קצת בפורום ומהרישומים ראיתי שהחליפו אותו בפרי אחר (ולא בהכרח מבושל). האם חייבים פרי בארוחה האחרונה? חייבים תפוח? התפוח חייב להיות אפוי?

2. בבוקר שתייה חמה. מכיוון שלא מצויין שתייה חמה במהלך היום. מהי עמדתכם? הכוונה לקפה שחור, תה או נס עם סוכרזית ומעט חלב דל.

3. קראתי שפעמיים בשבוע מחליפים מנת בשר ב-12 כפות פחמימה. האם כל ההמלצות והחוקים הללו כתובים באתר או שאני לומדת עליהם מהפורום המצויין. יש לציין כי אני נהנית ולומדת המון מהקריאה בפורום.

ושוב סליחה על מבול השאלות.

אלמוני
    לא פעיל

אנסה לענות על השאלות:
    1. לא חייבים לאכול רק תפוח והוא לא תמיד חייב להיות אפוי. מצד ימין למטה, יש רשימת תחליפים לפירות ואת יכולה להעזר בה. בננה מותר עד פעמיים בשבוע.
    2. בנוגע לשתיה החמה- אפשר 3, 4 פעמים ביום נס קפה עם ממתיק עם כוס חלב 1% לכל היום. תה ללא קפאין עם ממתיק חופשי כל היום. קפה שחור אני לא יודעת כי אני לא שותה, אבל לדעתי דינו כנס קפה.
    3. יש דברים שרשומים בתפריטים ובמתכונים ומה שלא, שואלים את איה והיא עונה תמיד עם חיוך ורצון. אפשר כמובן גם ללמוד משאלות של אחרים.

שיהיה בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

היי טלי..
    אין צורך להתנצל בדיוק בשביל זה אנחנו פה..:)
    1. כל פרי + מעדן לארוחת לילה.
    2. 3-4 כוסות קפה ליום, אין זה משנה איזה, כוס חלב 1% ליום.
    3. אלו המלצות וחוקים שלא כתובים באתר..:) אלא עוברים כמו תורה בעל פה..:), פעמיים בשבוע במקום בשר 9 כפות פחמימה+3 כפות פחמימה בא.צהריים=12 כפות פחמימה+סלט+מנת שומן=א.צהריים.
    בהצלחה ושבת קסומה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות