לפני כשבוע ביום חמישי, החלטתי שדי הגיע הזמן ולא מחכה ליום ראשון. הורדתי מתכונים לשישי שבת, תפריטים של חלי והמלצות חמות של החברות בפורום שהן פשוט מהממות בתמיכה ובשיתוף. ויצאתי לדרך.
שמי סימי ואני מחלימה מניתוח בכתף כבר חודש בבית.אני די מושבתת והכאבים חזקים מאוד. הפחד הכי גדול שלי היה, למצוא נחמה באוכל.ולאכול לא מסודר.
ההשמנה שלי היא בעיקר בטנית, זה לא מחמיא וקשה מאוד להוריד, ואני לא מוכנה להשלים עם העובדה וללבוש חולצות רחבות שמסתירות.
גם כשיש מעט במשקל להוריד 6-8 קילו זה קשה מאוד בד”כ יורד לאט. לפני הפציעה כששאלתי את הדיאטנית בחדר כושר למה אני לא יורדת במשקל אני לא אוכלת הרבה ועושה 3-4פעמים בשבוע כושר- היא אמרה לי שאני לא אוכלת מספיק ולא מסודר. לא נקלט לי ולא הבנתי.
פחדתי להוסיף אוכל הרי בטוח שאני אשמין.
עכשיו אני בבית ולפני שבוע החלטתי לאכול מסודר לפי ההוראות של חלי וצוות התמיכה והחברות לפורום למדתי את האתר הכנתי רשימה שיביאו לי חומרי גלם ויצאתי לדרך חדשה.אוכלת בריא ובזמנים קבועים ובימים קרים כאלה מתנחמת עם הרבה מרק וכוסות תה צמחים ללא קופאין.
אני רוצה לבשר לכן שהיום אחרי 8 ימים ירדתי 1,600 קילו ואני אוכלת ושותה כל היום.
לצערי בחודשים הקרובים לא אהיה סוגלת להתחבר לקבוצת תמיכה אבל תודות לכם אני מצליחה.
היום הייתי במרפאה לביקורת יש לי שם משקל קבוע שאני נשקלת והיה כייף גם לראות את התוצאה וגם לפגוש חברות לעבודה שפירגנו איך שאני נראית טוב – המאמץ היה שווה.מקווה שבמצב רוח הטוב ישאר גםפ בשבוע הבא. תודה לכולן. :מאושר: