חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כמה דברים הפסדתי בגלל המשקל…
    פתאום נזכרתי בכל האירועים החשובים שהפסדתי בכלל המשקל.
    אם אתם כמוני – אתם בטח מבינים את ההרגשה הלא נוחה בלצאת לאירוע מלא אנשים. במיוחד אירועים משפחתיים.
    תמיד להרגיש 'פחות' מכולם
    תמיד להרגיש 'לא שווה'
    נזכרתי עכשיו בכל האירועים החשובים שלא הלכתי אליהם או שהלכתי ועזבתי ממש בהתחלה (!) – כולל אירוע יומולדת 50 של אבי, דודים שלי, חמותי ועוד המון. הרשימה ממש ארוכה.
    ואשכרה נמנעתי ללכת בגלל המשקל, בגלל שאני אף פעם לא מוצאת מה ללבוש, כי אני מרגישה לא בנוח, כי אני מרגישה פחות יפה מכולן.. ואני בכלל לא מכוערת.
    רוצה חיים אחרים, ללבוש מה שבא לי, לצאת לבלות ולהנות מעצמי… אני כבר באמצע שנות ה-20 ואני יודעת שהשנים האלו לא נמשכו לנצח וחבל לי על כל מה שכבר הפסדתי. לא רוצה להפסיד עוד.

אלמוני
    לא פעיל

עם כל מילה שכתבת,
    טוב שהגענו לתובנה הזו עכשיו, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.
    לבכות על העבר לא מועיל.. אבל לשנות את ההוה כן 🙂
    כי התוצאה שווה את המאמץ !

לפני חודש, באירוע, התביישתי כבר, שכל הזמן באו והחמיאו לי, והאירו, (כמובן שהיו גם נשמות טובות).. כי בכל זאת, יש שם כלה, אחיות,גיסות..שניראו מליון דולר. ואני בסך הכל לבשתי חצאית וחולצה, ופחות כמעט 30 קילו..מתארת לעצמך את ההרגשה? רק בשביל ההגשה הזאת היה שווה לעבור דרך ארוכה.
    זו דוגמא קטנה מרבות 🙂

וזה כמובן..תלוי בנו 🙂
    תסללי לעצמך את הדרך החדשה והמוצלחת:)
    בהצלחה 🙂

lee maman
    מנהל בפורום

הי יקירתי.

כמה מוכר מה שתיארת.
    כשאני כבר הייתי יוצאת לארוע..אחרי שנגמרו התירוצים למה לא, המיטה היתה עמוסה בגדים (מרוב כל ההחלפות שהייתי עושה) והיינו חוזרים מארוע ואז עוד חצי שעה להכניס את כל הבלגן פנימה..לארון…עם עוד כמה תחושות שנכנסות חזק לארון..יחד עם הבגדים…תחושות כמו: אני לא מצליחה, אני לא מסוגלת, אני דוחה…. כל זה נכנס עמוק יחד עם הבגדים..
    מה שאני עשיתי בתהליך שלי – זה לקחת את התחושות הללו לטובת התהליך שלי!!! לטובת המטרה!!!
    להזכיר לעצמי כל יום: אני לשם לא חוזרת!!!!!!
    גם כשעומד מולי הפיתוי הכי גדול, אני מייד מוציאה מה”בויידם”
    את התחושות האלו ושואלת את עצמי: את רוצה לחזור לשם??????
    ואז אני מיד מקבלת פרופורציה לפיתוי שעומד מולי!!!
    ואין שום פיתוי ששוה תחושה של ניצחון!!
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות