חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שאלה לאורנה
    אחרי השמנה מחודשת
    בחצי השנה האחרונה מתחילה ואחרי שלושה ימים מקלקלת … ושוב חצי שנה שלמה יוצר לי לבצע תפריטים של 1200 ופעמיים בשבוע לקלקל .. אני בת 50 וצריכה לרדת 10 קילו האם אחרי כל הבלגן שהגוף עבר . ואעשה שוב תפריט והחליט על שגרה חיים נורמלית אוכל להרזות??
    כבר לא סומכת על עצמי …. היתי בקבוצה לשלושה חודשים והגעתי פעמיים …
    בנוסף עקב פציעה כבר לא יכולה לעשות הליכות …אשמח בתגובתך

אלמוני
    לא פעיל

אני לא אורנה אבל המצב שאת מתארת מוכר לי

זה היה לי ככה הרבה זמן (התקפי אכילה של אלפי קלוריות)

זה שריר שצריך לאמן. עם הזמן מצליחים לצמצם את התקפי האכילה והחריגות קטנות יותר (כבר חודשים שהחריגה היחידה שלי היתה משהו בסביבות 200-300 קלוריות. זניח.)

תחליטי שרק היום את מדייקת. אל תשברי. אל תתייאשי. אל תאבדי את האמונה.

את יכולה לעשות זאת.

את יכולה לעשות זאת רק היום? לדייק?

כי אם כן , אז יום טוב אחד מוביל לעוד יום טוב.

בכל מקרה אל תדאגי למחר. ובטח לא לאתמול.

תחליטי עכשיו שאת מגיעה השבוע לקבוצה.

צעדים קטנים. יהיה בסדר :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

את מתלבטת בין לעשות רע לעצמך (כשאת נשארת במצב העכשווי בו את מאבדת שליטה) לבין לעשות טוב לעצמך בכך שתיקחי שוב אחריות על גופך?! אמממ… לדעתי זה נקרא: שאלה רטורית :שמח1:
    התחילי להתייחס לדברים אחרת:
    כשאת רושמת “אחרי השמנה מחודשת” – הכוונה שכבר היית במצב טוב ואת שואפת לשוב אליו. החליטי שכעת את בנקודת ההתחלה, נקודת ה-0 ו'היכון, הכן, צא!' P:
    כשאת כותבת “יוצא לי לבצע תפריטים של 1200…” – יוצא לך?! מה זאת אומרת? את היחידה שמחליטה וקובעת! שום דבר לא יקרה מעצמו אם לא תחליטי, תתכנני ותוציאי לפועל.
    לכן, אין חיה כזו “כבר לא סומכת על עצמי” – זו בריחה מאחריות. האמיני שאת יכולה (ואת יכולה!) ופעלי כדי להגיע למקום שכבר היית בו בכוחות עצמך. ויש תקדים – כבר עשית זאת בעבר.
    אולי יהיה לך קשה יותר הפעם כי “שיגעת” את גופך עם 'יו-יו', אבל על טעויות שעושים משלמים מחיר. אז תעבדי יותר קשה, תתמידי ותהיי עקבית ולבסוף תשיגי את התוצאות הרצויות.
    * כל מה שכתבתי כאן הוא גם דו-שיח פנימי שלי עם עצמי :שמח1:
    אז יאללה לעבודה! שתהיה לך שנה טובה ומלאה בהישגים, בהגשמת רצונות ובאהבה עצמית :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות