- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
14/02/2013 בשעה 14:37 #193737
אלמוני
לא פעילאתמול הצטרפתי לקבוצה, והתחלתי את הרעיונות של הדיאטה.
אני חייבת להגיד שכל היום אני רעבה!!!! הבטן שלי ממש מקרקרת. איך אפשר להסתפק בארוחות הדלילות האלה? מה זה 1500 קלוריות ליום? זה צום!
גם לכן היה ככה?
כל האיסורים האלה (כמו טונה בשמן) בכלל לא עושות טוב. אני לא מבינה איך אפשר להתמיד בדיאטה מחמירה כזו לאורך זמן…עיצות? טיפים?
כי אחרי יום אני נשברת. :עצוב:13/04/2019 בשעה 22:14 #193739אלמוני
לא פעילקודם כל בהצלחה!!
התפריט של חלי ממן לא דל פשוט שונה ממה שהיינו רגילות.
אם תכיני ותאכלי כל מה שמגיע לך, תשתי 12 כוסות מים! וגם תנשנשי חינמיים, לא תהיי רעבה!
הבעיה שקשה לנו להפרד ממה שהיינו רגילים אליו, ולפעמים מתעצלים להכין מראש..
אני מציעה לך להכנס לרשימת המתכונים לבחור לך דברים שאת אוהבת ולהכין מראש.
בנוסף תדאגי שיהיו לך בבית ירקות טריים, מוקפצים מאודים איך שאת אוהבת.
מרק ירקות חינמי של חלי – חובה!!
במקום פרי (שזה באמת לא מדגדג לי)
אני מכינה קערה גדולה של גזרים מגורדים בפומפיה דקה
+אננס ללא תוספת סוכר (או כוס תותים)
סוחטת 2 תפוזים + ממתיק
כל הקערה הזאת =3 מנות פרי.
אחרי שאת אוכלת 1/3 ממנה אין מצב שאת רעבה .בקיצור
תדפדפי בפורום ותמצאי לך מתכונים ורעיונות.המון הצלחה
אל תשכחי כל ההתחלות קשות :כועס: אחר כך זה רץ… :מאושר:13/04/2019 בשעה 22:14 #193741אלמוני
לא פעילהימים הראשונים לא קלים אך לחלוטין מאוד אפשריים.
את חייבת להיות מאורגנת. אספר לך איך אני מתארגנת, במוצאי שבת מכינה סיר ירקות, סיר בשר שזה או קציצות עוף עם ירק כל שהו כמו שעועית ירוקה או במיה או חזה עוף עם עשבי תיבול, ירקות בתנור.
דואגת שיהיו לי ירקות טריים לקחת לעבודה כמו גזר ושומר שאני מאוד אוהבת עם לימון ומלח ואוכל לי הנאה רבה בארוחת הביניים בבוקר, ספרי לי אחכ שאת לא שבעה, אין מצב ואחכ עוד יש לך פרי.
חייבים להיות מאורגנים וכך מצליחים13/04/2019 בשעה 22:14 #193742אלמוני
לא פעילהיי שרון.
כל הכבוד שהצטרפת לקבוצה . את בדרך הנכונה לירידה במשקל! גם לי נורא נורא קשה ולמי לא? לשנות הרגלי תזונה ולהפחית בכמויות עושה שוק לגוף. אבל לשמחתנו הגוף יודע להסתגל מהר מאוד. טיפ 1 : איך לא להרגיש רעה: תכני סיר ענקי של מרק ירקות מהרשימה החינמית. – כל פעם שתרגישי רעב מעבר לארוחות המותרות תשתוללי עם המרק החם . באמת מרגיע..מנסיון.
טיפ 2: גם אם חרגת ואכלת משהו לא מהתפריט..אחרי ההתייסרות על המעידה קומייייי תתעוריי שנסי מותניים וחזרי לתפריט.
טיפ 3: זכרי תמיד מה הסיבה שאת רוצה לרדת במשקל: יופי, בריאות, נוחות. אני שתלתי תמונה שלי כשהייתי ממש כוסית בשולחן העבודה במחשב . הוא דולק תמיד ונמצא מול העיניים שלי להזכיר לי .
בהצלחה
תמיד תעזרי בפורום הזה הוא ממש מחזק.
בהצלחה בשישי שבת הזה.
להיות במשקל תקין = בריאות תקינה
רותי13/04/2019 בשעה 22:14 #193744אלמוני
לא פעילאני התחלתי את הדיאטה לפני שבוע, ובטח תוכלי לראות שאלה זהה כמעט שאני העליתי לפה לפני שבוע אבל הצליחו לעודד אותי!
בימים הראשונים גם אני הייתי נורא נורא רעבה אבל זה רק הרגל אידיוטי להאביס את עצמנו מה שגורם לנו להשמין.. תחשבי על זה שזו רק הקיבה שהתרחבה כי הרשינו לעצמנו לאכול הרבה ומה שאנחנו אוכלות בדיאטה של חלי ממן זה בדיוק מה שהגוף צריך ולא יותר! אין מצב שנתעלף לנו פתאום מחוסר הרעב, כי הרעב הזה הוא סתמי בהחלט!
הרבה פעמים שהיו לי התקפי רעב הייתי נכנסת וקוראת את סיפורי ההצלחה וזה היה נותן לי יותר מוטיבציה..
ביום השלישי בערך הפסיקו לי התקפי הרעב, אני מאמינה שהקיבה קצת קטנה לה. תאכלי הרבה ירקות, מרק וסלטים חינמיים ותראי שפתאום כל האוכל הזה נראה לך הרבה.
בכל אופן, אני ירדתי עד כה 1.7 קילו :מאושר:
ומאחלת גם לך המון בהצלחה.
אנחנו בהחלט מסוגלות!
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.