חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום שמי ליעד, והשבוע החלטתי שאני מתחילה מחדש. אחרי שתי לידות ובנות מקסימות הוספתי למשקלי כ – 30 קילו. ביום ראשון נרשמתי שוב לקבוצה של חלי כדי לנסות, שוב לעלות על פסי הצלחה ולהשיל את כל הקילוגרמים העודפים ולהחזיר את החיוך האמיתי לפני. אני רוצה לשתף אתכם בקושי שאני עוברת בימים הראשונים שמתבטא בכלל החדש שהצבתי לעצמי והוא לסרב למאכלים שהם לא בריאים, משמינים ובכלל לא טובים לי. מיום שני בבוקר כבר עמדתי איתנה מול פסק זמן, עוגת שוקולד, קרואסון, שוקולד ממלוא בריבה ופיצה. כל אלה דפקו על דלתי בחוזקה ובאומץ לב שאי אפשר לתאר אמרתי :”תודה כבר תרמתי”. אני מקווה שאוכל להמשיך להיות חזקה ולעלות על דרך המלך. הייתי חייבת לשתף. המשך שבוע טוב לכולן

אלמוני
    לא פעיל

שלום ליעד,

כאחת שנמצאת בתהליך הנפלא הזה מעל 7 חודשים בהן רזיתי כבר כ- 17 ק”ג…מאחלת לך הצלחה בתוכנית. את בדרך הנכונה ואני בטוחה שתצליחי לעמוד בפני כל הדופקים בדלת והשליחים למינהם…

lee maman
    מנהל בפורום

מתוקה שלי!!
    כמה טוב שמצאת את האומץ והכח לחזור…
    למרות שהפיתויים “דפקו על דלתך בחוזקה”, כפי שאמרת..
    את בחרת באומץ רב, לפתוח דלת אחרת!!
    דלת של בריאות,
    דלת של שמחה,
    דלת של קלילות,
    דלת של הרגשה טובה,
    דלת של חופש אמיתי,
    דלת של אהבה עצמית!
    אז קדימה!!! המפתחות לדלת אצלך וכמובן בקבוצה!!
    מחכה לך..

אלמוני
    לא פעיל

תודה כבר תרמתי !!!!!!!!!
    וואהוו איזה אדיר !!
    תודה..על השיתוף ועל המשפט !!:))

אלמוני
    לא פעיל

אני היום הצטרפתי לתוכנית ואני כ”כ מבינה את עניין הפיתויים… בעבודה – החדר בו אני יושבת הוא החדר הצמוד למטבח שמלא בכל סוגי העוגיות והקורנפלקס האפשריים… מקווה שאצליח כמוך להגיד תודה אבל לא תודה ושתהיה המשך דרך צלחה!! חזק ואמץ כי זה שווה את זה!! 🙂

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות