חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז כך, בעקבות הפוסט של טאי, התחייבתי לעוד הליכה השבוע כן, אתמול אחרי יום עבודה, קניות ב2 סופרים , עשיתי את זה , כמובן לא לבד, חברה המדהימה שלי חיכתה לי עד 20.00 בערב שנצא.
    שמחה שעשיתי את זה.
    תודה טאי!!!
    :מאושר: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

איזה יופי שעמדת במילה של עצמך זה מדהים וזה רק בזכותך!! :אוהב:
    אני האמת כן נפלתי אתמול ואכלתי 2 מיני פחזניות ובאמת היה לי מאוד טעים .. היה לי קצת קשה להתאפס אחר כך אבל אפשר להגיד שדי מהר מהר חזרתי לעצמי. כמעט ורציתי כבר להישקל היום בבוקר מחדש ו״להתחיל מחדש״. אבל בסוף החלטתי שלא! אני ממשיכה מאיפה שנפלתי .. אז מה? זו רק נפילה ואני רוב היום הייתי מעולה וגיבורה מול הפיתויים אני לא צריכה להיות קשה עם עצמי אלא להיפך להסתכל על הדבר החיובי בכל מה שהיה אתמול.
    כמו שכתבתי לכן אני התחלתי לנהל יומן שהמטרה בו גם לכתוב את הנפילות – על מה נפלתי, למה נפלתי, איך זה גרם לי להרגיש לאחר מכן והוספתי עוד שאלה לעצמי – איך אני ממשיכה מכאן הלאה?
    ותאמינו לי זה שם אותי מזה בפוקוס כל הכתיבה הזאת זה ממש פסיכולוג/קואצ׳ר של עצמי מדהיייים אף פעם לא עשיתי את זה ואני מאוד אוהבת את זה!
    אני היום הולכת להיות אלופה!! ובעזרת השם גם אולי אראה ירידה כי אני חוזרת למסלול ולא נותנת לזה לשבור אותי!

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ואני לא מדברת אפילו עוד על קניות ב -2 סופרים צריך הרבה כח רצון כדי לעמוד במילה שלך ולצאת להליכה. ועשיתי זאת. כל הכבוד.
    ובכלל כל הכבוד על הרוח הגבית והתמיכה שאת מעניקה בפורום.

אלמוני
    לא פעיל

הרבה פעמים אין מה לעשות מבאס לנו להתחיל לעשות ספורט וצריך את הכוח, אני שאני מכורה לספורט בתקופה ששקלתי כמעט 76 קילו (עכשיו 66- מקווה שבוע הבא לראות 65 😉 ) , בקיצור היה לי מאוד קשה להרים את עצמי ולצאת לאימון , הרגשתי כבדה, בעיקר שבחדר כושר יש מלא מראות , וכולם חטובים בבגדי ספורט..
    אמרתי לעצמי שאם אני רוצה לחזור לעצמי , אין מנוס, וגם כשקשה לי אני חייבת להרים את עצמי וללכת – כי אין מי שיעשה את זה במקומי…
    אומנם ספורט לא מה שגורם לירידה במשקל אבל הוא מחטב מאוד! אני יכולה לומר על עצמי שיש לי שתי תמונות שבשתיהן שקלתי אותו משקל ונראיתי אחרת לגמרי ורזה ב5 קילו כשהייתי חזק בספורט…
    ההמלצה שלי זה קודם כל בייבי סטפס.. את לא צריכה לצאת מהבית אפילו!
    יש היום מלא סרטונים ביוטיוב של 7 דקות שכל פעם את עובדת על אזור אחר וזאת התחלה!

אלמוני
    לא פעיל

האמת שגם אני אתחיל בקרוב לעשות ספורט ואני לא אוהבת כל כך הליכות בחוץ אז לדעתי אתחיל בספורט מהבית ונראה מה יהיה בהמשך.. יש ביוטיוב באמת המווון שיעורי ספורט מעולים ומועילים.
    ממליצה לך לנסות, זה כיף כי את לבד וזה בקצב שלך :שמח2:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות