חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי איה וכולם,
    אני חייבת עזרה,אני שוקלת 50 ק”ג, 1.57 ובת 22, לא עושה כמעט ספורט. בחצי שנה האחרונה ירדתי 6 ק”ג ואני חייבת לציין שכמעט התנזרתי מכל השוקולדים, המטוגנים וכו' אפילו אני בקושי אוכלת תפוחי אדמה. אני אוכלת הרבה ירקות , תפוחי עץ, דנונה דיאט ופתית ושאר סיבים תזונתיים. הבעיה שלי היא שכל גרם שאני עולה תוך שניה רואים עלי (וזה עוד אחרי הירדה…) וזה כ”כ מבאס שאני ממש מקפידה לשמור. הבעיה היותר חמורה זה שאני מקפידה על דיאטה של עד 1200 קלוריות ליום ואני סופרת הכל – כולל ירקות (כל הסוגים), מסטיקים, הכל הכל כי כל דבר אני מפחדת שיצטבר וישמין אותי. כל זה היה בסדר עד לפני כמה ימים שהתחלתי להרגיש שאני כבר לא כ”כ שבעה ואני מפחדת להתפתות ולהשמין מזה. איה- ראיתי שפה לא סופרים קלוריות של ירקות (למרות שאני אוכלת כ300 קלוריות ירקות ביום ואני לא מבינה איך אפשר לא לספור, כנ”ל לגבי המסטיקים ושאר הדברים שמה לעשות, מתווספים), אני מפחדת “לשחרר את החבל” ולא לספור יותר את הירקות ושכל מה שירדתי יעלה (אני מכירה את הגוף שלי, אני עולה מהר מאוד). איך אפשר לעבור לתפריט שלכם בלי העלייה הזו? האם לעשות את זה בהדרגה? ושלא נדבר על המנה המותרת שאני לא מעיזה בכלל לאכול בחודשים האחרונים…. מה עושים כדי שאני לא אעלה את הכל בחזרה? ואיך הירקות המסטיקים ושאר הדברים ה”חופשיים בשפיות” לא מצטברים בסופו של דבר ומאיטים ועוצרים את הירדה?? אני מצטערת שזה ארוך אבל אני חייבת את העצה – מה לעשות כשהגוף מתרגל למנת קלוריות כמו שלי ורוצים לעבור לתפריט שלכם?

אלמוני
    לא פעיל

קראתי את מה שכתבת וכאב לי לשמוע את מצוקתך..
    אני לא מומחית גדולה ויש לי גם עוד מה לרדת אבל אני חושבת שהמפתח לשאלתך הוא בפתיחת מה שכתבת- אם כן תעשי פעילות ספורטיבית אז הדברים האלה יסתדרו.
    אני חושבת על עצמי ולא הייתי יכולה לחיות חיים שלמים וטובים עם התפריט הנורא שלך(סליחה אם זה פוגע..) ולכן אני חושבת שגם אם תהיה עליה קלה זה עדיף מהנפלה שתהיה מהשבירה והתרת הרסן.
    אני יכולה לספר לך שלפני חתונתי רזיתי 13 ק”ג גם ב”דיאטה” כמו שלך ואז אחרי החתונה התרתי כל רסן והעליה היתה גדולה בהרבה.
    בכל מקרה- אני ממליצה לך לחכות גם לתשובתה של איה ואחרות..
    אני מאחלת לך המון בהצלחה ואל תפחדי..כך או אחרת יהיה בסדר.

אתי.

אלמוני
    לא פעיל

היי עליות וירידות…
    ראשית, אני בהלם מהמשקל שלך…כי את במשקל תקין לחלוטין.
    שנית, אני ממליצה לך לחשוב היטב איך את רוצה לחיות..כי להחזיק את החבל קצר בכל מה שקשור לתזונה לא בריא, הן לנפש ולהן לגוף…
    את חייבת ללמוד לאכול נכון ולא לספור קלוריות בצורה קיצונית כזו…פשוט נסי..החיים שלך יראו אחרת…
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות