חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולן, הפורום הזה נראה מדהים עם הרבה חום ותמיכה, ואני מקווה שאולי כאן אמצא מה שאני לא מוצאת בשום מקום אחר.
    אני בת 25, גובה 1.60, משקל 75. כמו שאתן מבינות, אני בדיאטה מאז שאני זוכרת את עצמי, לא שמנה כרונית, אבל תמיד מחזיקה 10 קילו מויתרים.
    התסכול הוא שאני אוכלת ממש נכון, אני מקפידה על תפריטי דיאטה ואכילה בשעות נכונות, שותה רק מיים והרבה, ועושה התעמלות פעמיים בשבוע.
    החולשה שלי הוא עוגיות ומאפים, אבל אני ממש מנסה להמעיט עד כדי להפסיק. באביב האחרון שוב התחלתי במשטר רציני ואחראי, ובאמת רזיצי שלושה קילו, אבל שוב נתקעתי, ולמרות שאני מאוד מקפידה, כבר שבועיים אין תזוזה. מה עושים?
    עזרו לי? זה כל כך מייאש להיתקע ותמיד גורר אותי להתייאש, וללכת לאכול איזה קוראסון מפנק (שהורס מאמץ של שבועיים…)
    תודה,
    נגה

אלמוני
    לא פעיל

מה שאנחנו עושים בתוכנית של “חלי גרופ” זאת לא דיאטה אלא זאת תוכנית לאכילה נכונה לחיים בריאים…

ממליצה לך להסתכל בצד ימין בתפריטים ולבחור בתפריט דיאטה של 1200 קלוריות… כמו כן לעבור על רשימת הקניות המומלצת ולהקיף את עצמך ב”חברים של התוכנית”… לסלק את כל ה”אויבים” מהבית…קוראסונים וכאלה ולהתחיל בתוכנית…

לאכול 6 ארוחות לפי התפריט, לשתות כוס מים לפני ואחרי כל ארוחה, לפחות 12-15 כוסות ליום ולשלב 4 פעמים בשבוע ספורט, למשל הליכה של 40-60 דקות…

לא לוותר על מנה מותרת פעם בשבוע של 600 קלוריות…

ודבר חשוב נוסף להצטרף לאחת מקבוצות התמיכה של חלי ששם מטעינים אותך בדלק לעוד שבוע של עשייה…

וכמובן להעזר בפורום המדהים הזה למידע ותמיכה…

אני ירדתי בצורה זאת 43 ק”ג ב-10 חודשים ואני שומרת על ההישג המדהים הזה כבר כמעט 3 שנים…

שולחת לך חיבוק ענק שיעזרו לך להשתלב בתוכנית…

:)) רבקהל”ה

אלמוני
    לא פעיל

יש עוגות וופלים של מרמוליט ויש ארוחות ניים שמותר 2 וופלים או 2 פתי בר וחוץ מזה תסתכלי רק על החצי כוס המלאה בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

לא נורא תזכרי שאחרי עצירה תבוא לך ירידה גדולה,תמשיכי בדרך שלך,תאכלי נכון, הרבה ספורט,ושתית מיים,הגוף לא מכונה לפעמים הוא נעצר,ותשמרי על רוח קרב ורעל בעיניים, והרבה אופטימיות.

אלמוני
    לא פעיל

כמה שאני מזדהה איתך. אני גם 25 אוטוטו גובה 1.70 ו80 ק”ג. גם 10 עודף (15..10..) וגם בתהליך הרבה זמן. אני השמנתי רק בלימודים לפני זה הייתי מרוצה מעצמי . לא מזמן נרשמתי לחדר כושר ותדעי לך שזה ממש עוזר לי.. כי אני מבינה שאני חייבת לשרוף יותר, וגם הגוף שלי נעצר. צריך לאכול 6 ארוחות ביום ולשתות מלא מים. אני גרה בירושלים ועושה את התהליך לבד. נעזרת בחברות בפורום שחלקן כבר הפכו לחברות של ממש..
    אם יש לך אפשרות לכי לקבוצה. אם תרצי אנחנו פה (:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות