אחת הפשטידות הכי אם לא ה….:))) של חלי ממן..
התגעגעתי והכנתי……וWOW איך אני מחכה לאכול אותה בערב…
להלן המתכון…פשטידת חמשת הבצלים אנחנו מכנים אותה..
החומרים:
2 בצל יבש פרוס
2 בצל סגול פרוס
2 כרישה החלק הלבן פרוס
8 בצל ירוק קצוץ
1צרור עירית קצוצה
קופסה וחצי גבינה 5% או קוטג'
2 כפות יוגורט טבעי 0%
4 ביצים
4 כפות קמח
כפית אבקת אפייה
תבלינים:
3 כפות אבקת מרק בצל
מלח פלפל שחור
1 כף חרדל
אופן הכנה:
לחמם את התנור ל180 מעלות חום בינוני.
לטגן /לאדות במחבת גדולה בכף שמן ומעט מים את הבצלים(יבש סגול וכרישה) כ- 10 דקות, בוחשים מידי פעם .
לאחר מכן מוסיפים את הבצל ירוק ועירית לטיגון-אידוי כ 5 דקות.
מוסיפים מרק בצל ו3-4 כפות קמח,אבקת אפייה, חרדל ומטגנים כ3 דקות
מסירים מהאש, לאחר שהבלילה מתקררת מוסיפים ביצים, וגבינות ומתבלים במלח פלפל טועמים ומשפרים תיבול ויוצקים את התכולה לתבנית ואופים כ-45 דקות עד הזהבה.
* חמישית פשטידה לארוחת ערב.