הי לכולם,
חזרתי הערב הבייתה אחרי שלושה ימים בתל השומר.
היה לי מאד קשה להסתדר שם עם תפריט הסנדוויצים (לא היה לי זמן לאכול הכל כי היינו במחלקה 8 שעות כמעט בלי הפסקה) ויחסית הלכתי לישון מוקדם כך שלא אכלתי את כל התפריט.
היום חזרתי הבייתה וכמובן התענגתי במנה מותרת (אוכל ביתי וחם).
חזרתי עם תובנות מהשבוע הזה:
ראשית עליי להביא אוכל “אמיתי” מהבית ולא לעשות תפריט סנדוויצים וכאן דרושה עזרתכם כיוון שחוץ ממקרר אין שם כלום. אשמח להמלצות על אוכל קר שיכול לשמש כארוחת צהריים וכמובן המלצות על סלטים עמידים שניתן להכין בבית ויכולים “להחזיק מעמד” שלושה ימים.
שנית- עדכון:
אז רבקה'לה צדקת!!! כולם אהבו את הגיבץ' שלי
והכי חשוב- הצלחתי לעמוד בכל הפיתויים (ותאמינו לי שהיו המון).
חזרתי הבייתה עם המון גאווה עצמית וזה יותר טעים מכל דבר!!!
חנה ב.