חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #129812
    אלמוני
    לא פעיל

    חייבת להשוויץ ולשתף, בקלות הייתי משלמת עליה הון במסעדה :O

    למחבת עם ספריי שמן להוסיף לפי הסדר:
    – בצל בינוני חתוך גס (עד שהוא משנה צבע)
    – רבע פלפל צהוב קצוץ קטן (גם אדום כמובן טוב)
    – 3 פטריות חתוכות (שלי באו מהאנטיפסטי אבל יהיה טוב כך או כך)
    להמתין ולערבב שאילו יתרככו קצת
    – 6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
    להוסיף מלח שיגירו נוזלים ויתרככו
    – 50 גרם רסק עגבניות
    – פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון ע”פ טעם
    – עגבניה + 2 שיני שום בפומפיה
    – 2 פרוסות חציל מטוגנות בספריי חתוכות גס (היה לי מוכן, אם לא אז ניתן להתחיל בלטגן, להוציא מהמחבת ולהתחיל כרגיל. מומלץ להשאיר במלח גס קצת שיוצא את המרירות)
    – מעט פטרוזליה קצוצה
    – ביצה: אני מפרידה את החלבון והחלמון, שמה קודם את החלבון ומערבבת עם הכל עד שהוא מתקשה ולבסוף שמה את החלמון כי אני אוהבת שהוא נוזלי. עניין של בחירה.

    + 2 פרוסות חלה קלה = ארוחת בוקר מפנקת שאין כמותה!

    #129813
    אלמוני
    לא פעיל

    אצלו כל הביצה חייבת להיות מקושקשת!

    תודה ששיתפת :אוהב:

    #129814
    אלמוני
    לא פעיל

    תודה לך!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות