חייבת להשוויץ ולשתף, בקלות הייתי משלמת עליה הון במסעדה :O
למחבת עם ספריי שמן להוסיף לפי הסדר:
– בצל בינוני חתוך גס (עד שהוא משנה צבע)
– רבע פלפל צהוב קצוץ קטן (גם אדום כמובן טוב)
– 3 פטריות חתוכות (שלי באו מהאנטיפסטי אבל יהיה טוב כך או כך)
להמתין ולערבב שאילו יתרככו קצת
– 6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
להוסיף מלח שיגירו נוזלים ויתרככו
– 50 גרם רסק עגבניות
– פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון ע”פ טעם
– עגבניה + 2 שיני שום בפומפיה
– 2 פרוסות חציל מטוגנות בספריי חתוכות גס (היה לי מוכן, אם לא אז ניתן להתחיל בלטגן, להוציא מהמחבת ולהתחיל כרגיל. מומלץ להשאיר במלח גס קצת שיוצא את המרירות)
– מעט פטרוזליה קצוצה
– ביצה: אני מפרידה את החלבון והחלמון, שמה קודם את החלבון ומערבבת עם הכל עד שהוא מתקשה ולבסוף שמה את החלמון כי אני אוהבת שהוא נוזלי. עניין של בחירה.
+ 2 פרוסות חלה קלה = ארוחת בוקר מפנקת שאין כמותה!