חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, בשנים האחרונות משמה לעצמי את התפריטים בצורות קיצוניות. ירדתי לבד מעל 45 קג אך הגעתי למצב של תקופה ארוכה בה אוכלת מעט. מה שנוצר כאשר מנסה כיום לאכול מעל 500 קלוריות ביום, כל נסיון לתפריט שופע יותר (גם בדברים כמו קינואה וכוסמת) גורם לעליה במשקל. איך מתחילים לאכול יותר מבלי לעלות? לא מסוגלת לבצע את התפריט של ה-1200 מאחר וגורם לי לעלייה מיידית.

אלמוני
    לא פעיל

לפי דברייך נשמע שהגוף שלך כבר השתגע (כמו אצל רובינו- קורדיונים מהלכים 😉 )
    מציעה לך להגיע קודם כל לההבנה והסכמה עם עצמך שבפעם הבאה שתתחילי לאכול כמו שצריך תדעי שזה לתמיד- בלי משחקים, בלי 'אולי' 'נראה'- אם את כבר בשלב הזה אני ממש ממש ממש ממליצה לך להצטרף לחלי
    לפי המשקל והגובה שלך תיראי איזה תפריט מתאים לך ותדבקי בו- בלי עיגולי פינות, תעשי מה שאומרים! יש סיכוי שתעלי בשבוע/יים הראשונים אבל אני מאמינה שאחר כך זה יתאזן, שמעתי כבר על כמה וכמה שעלו בשבוע הראשון ולאחר מכן הגוף התחיל להתאזן(דבריי הם מניסיוני/ ניסיון מכריי בלבד)
    כשהגוף רגיל לקבל אוכל בצורה מסויימת ואת פתאום משנה לו הוא לא מבין מה קורה והוא אוגר.. אבל אם תקפידי להמשיך בדרך הזו הוא יפסיק לאגור ותתחילי לראות ירידות.
    בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

תוסיפי ספורט. זה יגביר את חילוף החומרים.

גם מה שעמית אמרה : להרגיל את הגוף. זה מה שדודתי הדיאטנית תמיד אומרת לי. להתעקש עם הגוף ולהיות סבלנית.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות