חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אנחנו נוסעים מחר לאילת לארבעה ימים, אני ממש מפחדת לחרוג ולא לעמוד בפיתויים…
    אני חושבת שדבר ראשון שאעשה שנגיע למלון זה לרדת לסופר לקנות לחם קל, חטיפי אנרגיה, פירות ירקות ומה שצריך לשגרת הדיאטה.
    מן הסתם נעשה מחר עצירות עם הילדים ונאכל איפשהו אז כדי לא להתפתות אכין לי צידה לדרך מראש…
    אשמח לעוד טיפים שיעזרו לי עם החופשה הזאת. אני זקוקה לה אבל לא רוצה להישבר ולחרוג… אני יודעת שאני ארגיש רע עם עצמי ובכלל – אני משתדלת לא לסטות מהתכנית.
    מה גם שיש באחד הערבים ערב על האש (זו חופשה מהעבודה של בעלי), הפנינג עם מלא מתוקים, חטיפים, שתייה ועוגות ובקיצור מלאאאא פיתויים
    הצילו :המום:

אלמוני
    לא פעיל

1) כמו שאמרת, להתארגן על אוכל שבתכנית שלך
    2) שתמיד יהיה לך תפוח או כריך או (הכי טוב בעיני) שקית עם ירקות שטופים בתיק. מתחילה להרגיש רעב , אוכלת מלפפון ופלפל ומתקדמת עם היום. כשאת שבעה את עושה החלטות נבונות יותר.
    3) במסעדה, תאכלי לפי התכנית. אם תיצמדי לחוקים יהיה לך גם יותר קל מבחינת הראש והלחץ (“כן אשמור – לא אשמור” , ” כן אצליח – לא אצליח “) – תצמדי לתכנית.
    4) תבחרי בחירות נבונות – חזה עוף או פילה בקר הם נתחים דלי שומן (עדיף על המבורגר או אנטריקוט שהם נתחים עם יותר קלוריות) ,גם דגים לבנים (בסלמון יש יותר קלוריות)
    5) אם יש בופה, קודם כל תעשי סיבוב ותבדקי מה יש לאכול. אחרי כן, תחליטי על מה את לא מוותרת ומה בא לך לאכול. תמלאי לך צלחת עם ירקות. תאכלי אותה ואז תקומי לקחת צלחת. תמלאי אותה פעם אחת בלבד. כל מה שבא לך לאכול אבל מנה אחת. ועדיף לפי התכנית…
    6) הייתי שומרת מותרת לערב של המתוקים או לא נוגעת בכלל. פירות כן, אם יש.

בהצלחה :מאושר:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות