1) כמו שאמרת, להתארגן על אוכל שבתכנית שלך
2) שתמיד יהיה לך תפוח או כריך או (הכי טוב בעיני) שקית עם ירקות שטופים בתיק. מתחילה להרגיש רעב , אוכלת מלפפון ופלפל ומתקדמת עם היום. כשאת שבעה את עושה החלטות נבונות יותר.
3) במסעדה, תאכלי לפי התכנית. אם תיצמדי לחוקים יהיה לך גם יותר קל מבחינת הראש והלחץ (“כן אשמור – לא אשמור” , ” כן אצליח – לא אצליח “) – תצמדי לתכנית.
4) תבחרי בחירות נבונות – חזה עוף או פילה בקר הם נתחים דלי שומן (עדיף על המבורגר או אנטריקוט שהם נתחים עם יותר קלוריות) ,גם דגים לבנים (בסלמון יש יותר קלוריות)
5) אם יש בופה, קודם כל תעשי סיבוב ותבדקי מה יש לאכול. אחרי כן, תחליטי על מה את לא מוותרת ומה בא לך לאכול. תמלאי לך צלחת עם ירקות. תאכלי אותה ואז תקומי לקחת צלחת. תמלאי אותה פעם אחת בלבד. כל מה שבא לך לאכול אבל מנה אחת. ועדיף לפי התכנית…
6) הייתי שומרת מותרת לערב של המתוקים או לא נוגעת בכלל. פירות כן, אם יש.
בהצלחה :מאושר: