חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז לפני שבועיים פגשתי בחור חתיך, חמוד, ממש חלום. הוא התלהב ממני ואני ממנו. סיפרתי לו על התהליך שאני עוברת, ולהפתעתי הרבה הוא פרגן מאוד. יצאנו לדייט והיה מדהים. באותו שבוע, כלומר בשבוע שעבר, ירדתי 2 קילו (!!!!!) אין ספק ששכחתי לאכול מרוב שהוא סובב לי את הראש.

יצאנו שוב ביום חמישי. היה נחמד, היה מצחיק ונעים. העניינים התחממו די מהר..ומצאנו את עצמינו אצלו בבית… :ph34r:

מאז, הבחור נעלם, ניתק קשר ומגע. אני עצבנית, כועסת ומתוסכלת.. :כועס: :עצוב: כועסת במיוחד עליי שנתתי לעצמי להסחף אחריו ככה בלי לעצור רגע ולחשוב שניה.
    מיום שישי בערב אני בבולמוסים של אכילה רגשית..מנסה לעצור, לחזור לתלם אך בערב שוב נופלת..
    היום יש שקילה, אני מקווה שלא עליתי..ובכל מקרה אני מקווה שהפגישה היום תאפס אותי קצת..

אלמוני
    לא פעיל

את שהיה ומעשה אין להשיב.. ובכלל אני סוברת שאין להתחרט על כלום בחיים גם לא על זה שבעבר הייתי 25 קילו פחות ועליתי הכל והנה אני פה אצל חלי מנסה לשנות לתמיד ואצליח בעזרת השם!
    יצאת, בילית נהנית נסחפת.. היה מה שהיה וכנראה הבחור לא ראוי לך ונעלם כי מישהו שם למעלה אוהב אותך וחסך לך מפחי נפש.. עברתי גם אדיוטים כאלה ואין לך על מה להתבאס…
    תחזרי בראש מורם לקבוצה לדרך לתכנית ולאהב את עצמך! הראוי והטוב לך יגיע!
    נשיקות :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני מאוד אוהבת פיות…ולכן החלטתי להגיב לך…
    עם חיבוק ענק של פיה אחת לשנייה…
    פעם מישהי אמרה לי וזה ממש נכון…שאם הקב”ה מעלים מישהו מהחיים שלך מהר..
    כנראה שהוא ממש אוהב אותך ועושה לך טובה ענקית…אז “משהו בך יאמר לך המשך…”
    והנכון עבורך יגיע…זה פשוט נכנס לחייך בדרך כזו כדי להכין אותך לקראתו וכדי ללמד אותך על עצמך…עוד משהו מדהים…כי את מדהימה..
    אז מקווה שהחיבוק פיה איפס אותך ואם לא…את מוזמנת לבקש מהמוקד את הנייד שלי..
    ואעשה זאת טלפונית 🙂
    אוהבת

אלמוני
    לא פעיל

אני אמנם אתאיסטית לגמרי ולא מאמינה “במישהו שם למעלה”. אבל הצלחתן לעודד אותי, הוא כנראה באמת לא בשבילי, בייחוד אם הוא מתנהג ככה 😉

זה מבאס בעיקר כי הוא ממש ממש מצא חן בעיני (וזה לא קורה הרבה גם ככה חחחח), אך כנראה שאין ברירה וחייבים להמשיך הלאה..

אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שזאת תחושה קשה, אבל תהיי חזקה.
    תשאירי את הראש זקוף ותחייכי. יבוא המשהו שיגרום לך להרגיש מסוחררת כ-ל הזמן..

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות